Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Przy przedłużaniu umowy na Neostradę dostałem tajemniczą telezdrapkę. (brak jakiegokolwiek opisu). Niestety nigdzie nie mogę znaleźć żadnych informacji na temat jej wykorzystania również w internecie. Google milczy w tej sprawie. Jak macie jakieś informacje to proszę piszcie
Ostatnio zmieniony 05 paź 2010, 10:36 przez radeczko, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisałem do TPSA i dostałem "instrukcję" do Telezdrapki. Ciekawe że na stronie TPSA nie ma takiej - przynajmniej nie wyszukuje się z okna wyszukiwania. Ciekawe że nie ma żadnej instrukcji razem z kodem dołączanym do umowy
Dla mnie sprawa jest prosta. Tapsa rozdaje "gadżety" żeby zamydlić oczy klientom w czasie rozmowy o przedłożeniu umowy. Nie jeden skusi się na Pena 4Gb i 50 zł na telezdrpce zamiast poszukać tańszej i lepszej oferty.