• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
  • Strona 69 z 244
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 244

#432693  autor: play4you2
 30 wrz 2010, 16:57
Zapomniałem dodać, że już wszystkim udizeliłem odpowiedzi na pw. Jak cos mi umknęło, dajcie mi znać. Pozostałe wasze sprawy, jeżeli jeszcze sie nie odezwałem do was, oznacza to, że są nadal procesowane.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#432696  autor: edzia
 30 wrz 2010, 17:12
Chciałam się dowiedziec czy w play mixtura 10 są jakieś pakiety?????????????????????????? :smt006

#432703  autor: KamaZ
 30 wrz 2010, 17:34
edzia pisze:Chciałam się dowiedziec czy w play mixtura 10 są jakieś pakiety?????????????????????????? :smt006
Nie ma. Mixtura 10 to bida z nędzą. Telefony po 1 zł są, ale nie można ich nigdzie dostać.

#432811  autor: metpablo
 01 paź 2010, 09:12
Już 1 października, kody powinny działać poprawnie. Ale nie działają, przynajmniej nie wszystkie.
Mam na swoim koncie we Freshu aktywne "Nieograniczone rozmowy w Play dla Oferty Play Fresh". Zgodnie z pkt 8 regulaminu promocji "Okres, przez który można wykonywać połączenia opisane w pkt. 2 można sprawdzić wybierając i zatwierdzając na klawiaturze telefonu kod *111*82*3#." Niestety wpisanie i zatwierdzenie na klawiaturze telefonu ww. kodu powoduje jedynie wyświetlenie informacji o treści "Usluga wlaczona. Mozesz jeszcze wlaczyc:0", czyli nie określa okresu, przez który można wykonywać połączenia. Jeśli dobrze pamiętam to w początkach "Darmowego Numeru" albo "Stanu Darmowego" też były problemy z podawaniem informacji o okresie, przez jaki można wykonywać darmowe połączenia. Acha, jak dostępna była promocja "Stan Darmowy" to sprawdzać okres ważności "Nieograniczonych rozmów" można było kodem *111*1*4#. Niestety, teraz ten kod już nie działa...

Nowe Włochy w Warszawie - nie pogadasz na 2G Playa.

#432812  autor: qper
 01 paź 2010, 09:31
Potwierdzam, jak była bałagan w play24 i *111# tak jest dalej.

Deklaracja Play co do daty była mało trafna.

#432837  autor: play4you2
 01 paź 2010, 11:08
Ok, tak dla uściślenia, podałem info, że na 1 10 2010r jest "planowane" zakończenie prac, co nie oznacza, że z tą datą wszystko musiało już ustąpić. Póki co, nie mam żadnych ionformacji, odnośnie do przedłużenia prac. Jak wiecie, jeżeli coś takiego otrzymam, dam wam znać.

Tak przy okazji, powiedzcie mi szczegółowiej (lub zróbcie screeny), co do kładnie się "wymiksowało"? Tzn. co było kiedyś, a teraz nie ma lub jakie usługi są przypisane do jakiegoś kodu a uruchamia się np. coś innego. Jak mi to prześlecie, to wyślę to do ekspertów. Tylko tyle mogę dla was w tej chwili zrobić.

Pzdr.

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.

#432838  autor: uwazny
 01 paź 2010, 11:12
play4you2 pisze:Tak przy okazji, powiedzcie mi szczegółowiej (lub zróbcie screeny), co do kładnie się "wymiksowało"?
bez przesady. Każdy kto choć raz kiedyś odwiedził play24 a zajrzy teraz od razu widzi, co jest pomieszane... Z tym też macie problem?

Mała podpowiedź: Pakiety internetowe zmiksowane z innymi usługami?

#432839  autor: play4you2
 01 paź 2010, 11:17
uwazny pisze:bez przesady. Każdy kto choć raz kiedyś odwiedził play24 a zajrzy teraz od razu widzi, co jest pomieszane... Z tym też macie problem?
Posłuchaj, po pierwsze nie powiedziałem, że mamy problemy, po drugie, jeżeli o coś pytam, to najwidoczniej widać to tak, że z naszej strony wszystko działa, natomiast Wy mówicie że nie, stąd moja prośba. Jeżeli nie chcesz, abym pomagał to ok, mogę tylko udzielać "suchych" informacji. Do zgłaszania spraw w takim razie polecam kanał "Play24" lub mail.

Pzdr.

#432840  autor: uwazny
 01 paź 2010, 11:17
dla uściślenia zauważyłem wędrujący cudzysłów w zależności od wypowiedzi:

tu był wczoraj:
play4you2 pisze:Planowane zakończenie prac "porządkowych" przewidziane jest na 1 10 2010r.
po nie usunięciu problemów zgodnie z obietnicą do 1 pażdziernika cudzysłów zawędrował tu:
play4you2 pisze:Ok, tak dla uściślenia, podałem info, że na 1 10 2010r jest "planowane" zakończenie prac
wszyscy widzimy iż obietnica do 1 października była jednoznaczna :wink:

[ Dodano: 2010-10-01, 11:34 ]
play4you2 pisze:jeżeli o coś pytam, to najwidoczniej widać to tak, że z naszej strony wszystko działa, natomiast Wy mówicie że nie, stąd moja prośba
proszę: Play24 - zakładka Usługi:

Internet w telefonie 25 MB
Blokada transferu danych
Zbieraj Minuty w Play Fresh
Program Doładowań
Play Online w telefonie 500MB
Play Online w telefonie 1GB
Play Online w telefonie 100MB
Pakiet Tani Internet
Pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne
Nieograniczone rozmowy w Play
Internet w telefonie 500 MB
Internet w telefonie 250 MB
Internet w telefonie 100 MB

Jak widać pakiety netowe są w różnych miejscach i ich wielkości nie są po kolei. Kiedyś było mniej więcej tak:

Zbieraj Minuty w Play Fresh
Program Doładowań
Pakiet 100 minut do Play i na stacjonarne
Nieograniczone rozmowy w Play
Pakiet Tani Internet
Play Online w telefonie 100MB
Play Online w telefonie 500MB
Play Online w telefonie 1GB
Internet w telefonie 25 MB
Internet w telefonie 100 MB
Internet w telefonie 250 MB
Internet w telefonie 500 MB
Blokada transferu danych

#432854  autor: edzia
 01 paź 2010, 11:51
KamaZ pisze:
edzia pisze:Chciałam się dowiedziec czy w play mixtura 10 są jakieś pakiety?????????????????????????? :smt006
Nie ma. Mixtura 10 to bida z nędzą. Telefony po 1 zł są, ale nie można ich nigdzie dostać.
No to lipa:) Ale dzięki bardzo za odp:)

#432855  autor: uwazny
 01 paź 2010, 11:52
play4you2 pisze:Jeżeli nie chcesz, abym pomagał to ok, mogę tylko udzielać "suchych" informacji
pamiętaj też, iż ludzie którzy tu piszą informując o nieprawidłowością mają jeszcze nadzieję na to, że PLAY się tym zajmie, zrobi to jak należy i wszyscy będą zadowoleni ze współpracy. Tym użytkownikom jeszcze "zależy". Inni już przenieśli się do innych sieci, gdzie np. konsultant w BOK ma uprawnienia do rozpatrzenia reklamacji i włączenia lub wyłączenia usług a nie tylko radzi jaki klawisz wcisnąć. :lol:

#432856  autor: qper
 01 paź 2010, 11:55
Poniżej przykładowy screen z play24.

Kiedyś pakiety internetowe były poukładane rosnąco tera tak nie jest.

Każdy, kto korzysta z play24 widzi, że usługi się poprzestawiały.

Obrazek

Niby wszystko ok, ale zmiany robi się na lepsze, a nie na gorsze.

Screenów z play24 menu *111# nie mogę zaprezentować bo nie działa teraz.

Obrazek

#432857  autor: play4you2
 01 paź 2010, 11:55
uwazny pisze:wszyscy widzimy iż obietnica do 1 października była jednoznaczna
Cudzysłó określał niestandardowe oznaczenie tematu, zauważ jednak, że słowo "planowane", pojawiło się w mojej wypowiedzi, więc nioe widzę tu przecież żadnych nieprawidłowości. Ok, sądzę, że ta dyskusja jest zbędna. Jak tylko dowiem się coś więcej, to dam Wam znać.

P.S., Twoje informacje już przekazałem. Czy nie można tak od razu współpracować? Po co te zbędne komentarze? Przecież wystarczy napisać że coś jest tak, a coś tak i sprawa załatwiona. W końcu jestem tu po to, aby wam pomóc, jeżeli sprawa tego wymaga, a nie żeby wymieniać się zbytecznymi komentarzami w bezproduktywnej dyskusji.

Pzdr.

#432861  autor: Dareus
 01 paź 2010, 12:00
Nie wiem czy mnie jeszcze oamiętasz P4Y2, ale moje zgłoszenie zmiany numeru na złoty nie zostało jeszcze zrealizowane, a czekam już na to 3 tygodnie.
Numer zgłoszenia to 21727344. Jeżeli sprawę pamietasz, to super (omawiana tutaj na stronach 79-82 tego forum). Jeżeli nie, bo masz prawo przy tylu problemach róznych użytkoników, to chętnie Ci ją przypomnę.

Wielki bigamista komórkowy. W każdej sieci już byłem i o każdej mam wyrobioną opinię. Wierny od 2000roku ERZE od 2005 roku ORANGE.
Dawny fan NOKII. Obecny fan androida.

#432862  autor: play4you2
 01 paź 2010, 12:08
Dareus pisze:Nie wiem czy mnie jeszcze oamiętasz P4Y2
Oczywiście że pamiętam. Sprawa jest jeszcze w toku. Ponownie zlęcę przyspieszenie jej rozwiązania. Przepraszam, że tak długo to trwa. Postaram się, aby to szybko rozwiązali.

Pzdr.

#432869  autor: qper
 01 paź 2010, 12:45
Sorry za tyle zdjęć ale skoro jest taka potrzeba zaprezentowania to muszę to zrobić.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A tak było dawniej, wystarczyło dodać nieograniczone rozmowy i byłoby ok.

Obrazek

PS

Kiedy do play menu zostanie wprowadzona opcja zmiany taryfy?
Takie rzeczy są w Erze...

#432877  autor: play4you2
 01 paź 2010, 13:14
qper pisze:Sorry za tyle zdjęć ale skoro jest taka potrzeba zaprezentowania to muszę to zrobić.
Nic nie szkodzi, dobrze, że je zamieściłeś. Od razu odesłałem to do odpowiednich osób. Za pomocą screenów, najlepiej jest się zorientować, o co tak na prawdę chodzi.

Pzdr.

#432883  autor: Dareus
 01 paź 2010, 13:43
Z ciekawości zadzwoniłem na BOK i dowiedziałem się, że zlecenie o numerze, który podałem wogóle nie zostało wprowadzone. Pani nic nie widzi i zmiana prawdopodobnie nie zostanie wykonana... P4Y2. WTF??????? (Nr 21727344)

Wielki bigamista komórkowy. W każdej sieci już byłem i o każdej mam wyrobioną opinię. Wierny od 2000roku ERZE od 2005 roku ORANGE.
Dawny fan NOKII. Obecny fan androida.

#432888  autor: play4you2
 01 paź 2010, 13:56
Dareus pisze:P4Y2. WTF??????? (Nr 21727344)
Nie przejmuj się Panią z BOK, zapewniam Cię, że jest to zgłoszenie i jest realizowane.

#432889  autor: qper
 01 paź 2010, 13:57
play4you2 pisze:
qper pisze:Sorry za tyle zdjęć ale skoro jest taka potrzeba zaprezentowania to muszę to zrobić.
Nic nie szkodzi, dobrze, że je zamieściłeś. Od razu odesłałem to do odpowiednich osób. Za pomocą screenów, najlepiej jest się zorientować, o co tak na prawdę chodzi.

Pzdr.

To fajnie :)

Powiem szczerze, gdyby był takim technikiem, to po wprowadzaniu zmian wziąłbym telefon do ręki i zobaczył jak to wygląda ;)
  • Strona 69 z 244
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 244
  • 1
  • 67
  • 68
  • 69