ukefake pisze:kamyk_w pisze:gdy próbujesz zadzwonić właśnie na ten numer, to słychać "podany numer nie istnieje"
a dokladnie w których sieciach występuje taki komunikat (w3, stacjonarne, play)?
Wszystkie te problemy pojawiły się po wprowadzeniu upragnionej notki.
Ja osobiście też mam problemy z komunikatami a raczej z ich brakiem.
Oczywiście dział techniczny nie widzi problemów i każde podawać przykłady.
Sprawę już załatwiam przez Play4you1 i nagrałem specjalny filmik prezentujący problemy.
Dodatkowo wczoraj chciałem mojej mamie wyłączyć notkę za pomocą smsa.
Pomimo upływu 24 h notka nadal działa - a powinna być wyłączona w ciągu 8 h.
I tak się to wszystko toczy. Nie wiem czy jest coś, co w tej chwili działa dobrze.
- play 24 więcej nie działa, niż działa. Jak już działa, to strony ładują się z prędkością "światła"
- menu *111# działa jak chce, czasami nie można dojść do wybrane opcji bo wyrzuca.
- przy zmianie taryfy wyskakuje komunikat odpowiedź sieci nieznana, a i tak taryfa zmieniona.
- Wczoraj włączyłem pakiet tanie Internet i nie otrzymałem żadnego komunikatu zwrotnego (że usługa włączona zostanie w ciągu 24h). Wstrzymałem się z ponownym wklepanie kodu i słusznie bo jednak pakiet aktywowali. Gdybym wbił jeszcze raz komunikat to miałbym 2 pakiety.
- komunikatów przy połączeniu w freshu brak
- notki wyłączyć się nie da - mówię o systemie SMS.
- STATUS notka, nie działa od pierwszego dnia wprowadzenia.
długo można wypisywać problemy ale interesuje mnie tylko jedno
KIEDY to zacznie normalnie działać? Przecież tak się długo nie da.
Ja rozumiem, że ze względu na niższe ceny jakość jest gorsza ale bez przesady.
[ Dodano: 2010-09-23, 20:05 ]
ukefake pisze:kamyk_w pisze:gdy próbujesz zadzwonić właśnie na ten numer, to słychać "podany numer nie istnieje"
a dokladnie w których sieciach występuje taki komunikat (w3, stacjonarne, play)?
Wszystkie te problemy pojawiły się po wprowadzeniu upragnionej notki.
Ja osobiście też mam problemy z komunikatami a raczej z ich brakiem.
Oczywiście dział techniczny nie widzi problemów i każde podawać przykłady.
Sprawę już załatwiam przez Play4you1 i nagrałem specjalny filmik prezentujący problemy.
Dodatkowo wczoraj chciałem mojej mamie wyłączyć notkę za pomocą smsa.
Pomimo upływu 24 h notka nadal działa - a powinna być wyłączona w ciągu 8 h.
I tak się to wszystko toczy. Nie wiem czy jest coś, co w tej chwili działa dobrze.
- play 24 więcej nie działa, niż działa. Jak już działa, to strony ładują się z prędkością "światła"
- menu *111# działa jak chce, czasami nie można dojść do wybrane opcji bo wyrzuca.
- przy zmianie taryfy wyskakuje komunikat odpowiedź sieci nieznana, a i tak taryfa zmieniona.
- Wczoraj włączyłem pakiet tanie Internet i nie otrzymałem żadnego komunikatu zwrotnego (że usługa włączona zostanie w ciągu 24h). Wstrzymałem się z ponownym wklepanie kodu i słusznie bo jednak pakiet aktywowali. Gdybym wbił jeszcze raz komunikat to miałbym 2 pakiety.
- komunikatów przy połączeniu w freshu brak
- notki wyłączyć się nie da - mówię o systemie SMS.
- STATUS notka, nie działa od pierwszego dnia wprowadzenia.
długo można wypisywać problemy ale interesuje mnie tylko jedno
KIEDY to zacznie normalnie działać? Przecież tak się długo nie da.
Ja rozumiem, że ze względu na niższe ceny jakość jest gorsza ale bez przesady.