Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
gaduair
No, nie wiem. Startowałem do kliku firm zajmujących się sprzedażą powierzchni reklamowych, i żadna z nich nie była zainteresowana moją kandydaturą.Crockett pisze:Nieocenione bo pierwsze, że w sprzedaży bezpośredniej a drugie to to, że byłeś osobą, która oprócz sprzedaży zajmuje się nakłanianiem klienta do swoich produktów, przekonując o ich wyższości nad resztą. Takie doświadczenie przydaje się niesamowicie i dzięki niemu możesz pójść o wiele wyżej.
Np do czego?? Akwizycja mnie nie interesuje...Crockett pisze:To nic nie znaczy. Mógłbyś się mając szczęście dostać do czegoś o wiele lepszego niż sprzedaż powierzchni reklamowych. Widocznie wtedy potrzebowano lepszych osób i mniej.
Nawet do banku.kentaro666 pisze:Np do czego?? Akwizycja mnie nie interesuje...Crockett pisze:To nic nie znaczy. Mógłbyś się mając szczęście dostać do czegoś o wiele lepszego niż sprzedaż powierzchni reklamowych. Widocznie wtedy potrzebowano lepszych osób i mniej.
family_guy pisze:Pracuję w CC Ery od jakiegoś roku. Stanowisko Telemarketer. Średnio miesięcznie z prowizją na rękę ok. 2500zł. (trzeba się napracować, plany sprzedażowe nie należą do niskich) + premia półroczna, prywatna opieka medyczna, tel. służbowy (limit 350żł miesięcznie), fitness.
Nie jest źle jak na początek..
Czasem linia jest faktycznie gorącaLogith pisze:Co to HL? - Hot Line?![]()
No..fakt, tam to można wyciągnąć..
To rzecz jasna, że osoby z działów HR raczej pojęcia w zagadnieniach technicznych nie mają... jestem pozytywnie nastawiony, sądzę że jeśli w Panoramie Firm w Łodzi udało mi się przebrnąć przez wszystkie etapy rekrutacji, to z Erą nie powinno być źle, ale różnie to bywa... z tego co wiem, to rozmowa składa się z testu jakiegoś i rozmowy, ale to tylko to co wyczytałem w internecie.luccicare pisze:Na rozmowie idź jak najbardziej na orientację na klienta. Potrenuj na znajomym sprzedaż głupiej smyczy. Wygadaj się, że chcesz jak najlepiej, że chcesz aby klienci byli jak najbardziej zadowoleni, mniej mów o swojej wiedzy technicznej.
Kp. poczytaj i będziesz wiedział ile godzin masz pracować na pełnym etacie, 1/2 etatu, itp., a także ile przysługuje i jak przysługuje wolne. Są to podstawowe informacje, które powinieneś już wiedzieć.lambas pisze:Ile na początku się zarabia w play jako sprzedawca oraz ile się pracuje godzin w tygodniu, ile się ma wolnego?
Podobno tak.lambas pisze:Czy w play jest podział na salony i sklepy firmowe?
Prawda i to zastosowanie odnośnie się również do pozostałych opówlambas pisze:Słyszałem że istnieje praca w salonie firmowy albo też u jakiegoś pośrednika gdzie się mniej zarabia prawda to?
Ja byłem na rozmowie o pracy do salonu Playa, salon autoryzowany... zaproponowano mi na Łódź zarobki 1317 brutto podstawa (najniższa krajowa jaką musisz dostać) + prowizje od sprzedaży.lambas pisze:Ile na początku się zarabia w play jako sprzedawca oraz ile się pracuje godzin w tygodniu, ile się ma wolnego?
Podstawa + prowizja, mi powiedziano że jest to w granicach 1500 pln najgorzej, a przeciętnie podobno wychodzą po 2000 pln netto, nie wiem, czy to prawda, nie moja sprawa, bo za 1317 brutto w Łodzi pracować, to mija się z celem.lambas pisze:Ile na początku się zarabia w play jako sprzedawca
Takie informacje będziesz miał podane w dziale rekrutacji na dany kierunek studiów, choć i może być tak, że mając mało chętnych zaczną przyjmować nawet takich kandydatów, którzy zdawali na maturze znacznie inne przedmioty aniżeli przedmioty zawarte w kryteriach przyjęć.Napster1993 pisze:Jakie przedmioty trzeba zdawac na maturze aby dostac sie na takie studia?
Przypadkowo się przypałętał...Napster1993 pisze:Czy jest jakis absolwent lub ktos kto skonczyl taka szkole?