Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Nie wczytywałem się dokładnie w ten regulamin ale gdzieś już słyszałem, że mają różne haczyki. Nie ważne. Ściągniecie sim locka oraz to, że 550 smsów to mało (2000 na karte juz lepiej) powoduje, że Play ew za rok.wezysko pisze:i polecam doczytać dalej http://www.playmobile.pl/resources/pdf/ ... 6_2010.pdf
nie wiem czy źle czytam, ale wydaje mi się, że jednak mam racje.
Dwa punkty z regulaminu:
- Rabaty nie wpływają na Pakiet Złotówek w Abonamencie, który jest przyznawany na zasadach
opisanych w Cenniku Oferty LongPlay.
- Pakiet minut do wszystkich może być wykorzystany na krajowe połączenia głosowe oraz wideo
do krajowych sieci komórkowych i na krajowe połączenia głosowe na krajowe numery
stacjonarne realizowane z Sieci Telekomunikacyjnej P4.
Z tego co wiem Play nie stosuje tricków W3 typu rozmowy poza sieć i w sieci. Ma stan darmowy w sieci a wszystkie minuty są poza sieć i finito
No i stało się....znów czas na nową umowe. Chce podpisac kolejną umowe na 12 miesiecy (trzecia). Jestem juz jakies 8 lat w sieci. Teraz mam Orange Abonament (zeszłoroczna oferta). Abonament 35 zł ale ostanie miesiace przekraczałem o około 50 zł.
Proponują mi abonament za 59 zł a w nim: 150 + 30/40 min do wszystkich, 5 numerów - 6 tys min i 100 smsów do wszystkich. Chociaż ostatnio przez telefon tych 100 smsów nie dostałem.
Zastanawiam sie co zrobić bo Plus i Play mają konkurencyjną oferte. Plus abonament za 65 zł 230 min (nie wiem czy wymienne na smsy) lub Play na karte (abonament mało ciekawy).
Chociaż straciłbym gwarancje bo mam telefon z simlockiem w orange.
Juz nie raz mówiłem, że zastanawiam sie nad zmianą operatora ale oferta dalej ta sama.
Skoro nawet *400 nie daje Ci nic co Cię satysfakcjonuje to:Witam!! Widzę, że nie tylko ja mam problem z przedłużeniem umowy..
Otóż ja z kolei za miesiąc kończę roczną umowę na 12m, tygodniowo dzwoni do mnie 5-6 konsultantów, lecz to co oferują jest gorsze niż mam teraz zapisane w aneksie do umowy.. *400 to samo. Oczywiście nie podpiszę umowy jak jest gorsza.. i rozumiem, że mam czekać na zadzwoni ktoś w akcji "ratowania klienta" ? Dzwonił do Was ktoś taki ??
Zgodnie z cennikiem Orange jest to 77zł.Bobrov pisze:Ile kosztuje usunięcie blokady Sim Lock w telefonie:
Nokia 5200 oraz LG KP500 Cookie ?????