tomaj pisze:To może Play4you napisze coś o systemie oceniania użytkowników i za co przyznawane są te statusy "negatywne"? Bo po raz pierwszy o tym słyszę.
Niestety, ale na ten temat nie mam żadnych informacji i obawiam się, że ich nie uzyskam. Są to poufne informacje, które mogą być przekazane ewentualnie tylko osobie zainteresowanej.
Co do ogólnych spraw z tym związanych, to chyba sam się możesz domyślać, że jak dostaje się "bana", to zazwyczaj chodzi o płatności (choć nie zawsze, ale więcej nie mogę powiedzieć). Jednak skoro w tym przypadku twierdzisz, że wszystko jest ok, to należy osobiście wystąpić o informacje (TYLKO pisemnie, z autoryzacją podpisu z Umowy i podaniem hasła Abonenta) do nas. Zobacz jeszcze raz, może to rzeczywiście chwilowy błąd systemu.
Marcin87 pisze:Play4you Posiadam One Play 65.Czy jest możliwe przedłużenie umowy na ofertę Long Play Telefon 49 z konsolą PSP za 1 zł?
Powiem Ci szczerze, że nie weryfikowałem dokładnie tego Regulaminu, ale z tego co "kojarzę", to nie, ponieważ nie mógłbyś przejść na "niższy" Abonament (nawet w przedłużeniu). Jednak są do tego Regulaminy na naszej stronie, więc sprawdź jeszcze sam. Jak będziesz miał nadal wątpliwości, daj mi ponownie info.
Dareus pisze:play4you2, Witaj. Prosiłes o szczegóły na priv
Wiesz co, chyba wiem już, gdzie został popełniony błąd. Mam kluczowe 2 pytania:
1. Czy otrzymałeś potwirdzenie wpłaty 49,00 od Sprzedawcy?
2. Czy dostałeś od Sprzedawcy potwierdzenie nadania zgłoszenia?
Jak w 2 przypadkach powiesz "tak", podaj mi wtedy numer zgłoszenia (zlecenia), które zrobił Sprzedawca.
Tak na przyszłość, to Sprzedawca po zainkasowaniu należnej kwoty, wprowadza stosowne zmiany u siebie w systemie i powinno to trwać (zmiana numeru) dosownie "kilka" minut, rzadko do 24 godzin.
Jeżeli jednak, na powyższe pytania odpowiedziałeś "nie", udaj się do tego Salonu, poproś o deklarację wpłaty 49,00 PLN od Sprzedawcy, następnie wraz z nim stwórz zgłoszenie w Salonie, wraz z jego oświadczeniem, że pobrał opłatę i że powinieneś dostać numer xxxyyyzzz. Do zgłoszenia dołącz tą deklarację wpłaty (może to być zwykły paragon) i podaj mi koniecznie numer tego zgłoszenia na pw lub nawet tu, na forum. Nie musisz już wtedy mi podawać żadnych dodatkwoych danych, tylko sam numer zgłoszenia, które utworzysz w Salonie. Na tej podstawie, będę mógł Ci pomóc.
damian8821 pisze:No i wreszcie wszystko co mnie nie satysfakcjonowało wróciło do normy
To bardzo się cieszę

. Przepraszam, miałem Cię poinformować, jak zostanie to naprawione. Wybacz,w natłoku spraw zapomniałem.
Dodam od razu, że pozostałe kwestie, jakie mi zgłaszaliście, są jeszcze weryfikowane. Jednak jeżeli chodzi o ogólnie pojęte zmiany w Play24, te obszary które wymagały drobnych korekt, zostały już praktycznie poprawione.
Jakby coś jeszcze było nie tak, dajcie mi info. Nie mówię tu akurat o błędach podczas próby logowania, o których czasami wspominacie, a o kwestiach np. związanych z pewnymi "aktywacjami" lub innymi obszarami związanymi z funkcjonalnością Play24.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.