• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #429066  autor: Shant
 12 wrz 2010, 12:40
Witam wszystkich,
Mam pytanie - bo ciężko mi znaleźć jednoznaczne i aktualne informacje odnośnie internetu w roamingu (Niemcy). Czy ktoś może posiada informacje jakie są ceny pakietów?
Posiadam PLAY FRESH
Pozdrawiam, dzieki za pomoc :)

#429070  autor: xTRA
 12 wrz 2010, 12:57
Z tego co wiem 5gr/10kb. Jak masz zamiar transferować sporo danych kup sobie lokalnego prepaida.
Strona Play pisze:ŚCIĄGAJ DANE BEZ OGRANICZEŃ W CAŁEJ STREFIE EURO
Play rozszerzył ofertę super taniej transmisji danych w roamingu na całą Unię Europejską!

Teraz koszt 1 MB danych w roamingu to tylko 5 zł. Bez względu na to z jakiej europejskiej sieci korzystasz, za każde rozpoczęte 10 kB ściągniętych lub wysłanych danych zapłacisz jedyne 5 groszy!

Promocją objęliśmy wymienione kraje:
Austria, Belgia, Bułgaria, Cypr, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Gibraltar, Grecja, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Islandia, Lichtenstein, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Madera, Malta, Martynika, Monako, Niemcy, Norwegia, Portugalia, Rumunia, San Marino, Słowacja, Słowenia, Szwajcaria, Szwecja, Watykan, Węgry, Wielka Brytania, Włochy, Wyspy Kanaryjskie, a także USA, Gujana Francuska, Gwadelupa i Wyspy Owcze.

Promocją są objęci wszyscy Abonenci i Użytkownicy sieci Play.

Korzystanie z promocji nie wymaga aktywacji, wystarczy że zalogujesz się do jednej z wymienionych wyżej sieci będąc za granicą.
Użytkownicy Play Online powinni wcześniej aktywować usługę roamingu dzwoniąc do Biura Obsługi Klienta na numer (+48) 790 500 500 lub *500.

#429120  autor: Shant
 12 wrz 2010, 15:51
Sporo danych nie, czasami wejść na gg dla jakiegoś kontaktu i zajrzeć do netu, rozumiem że pakietów żadnych nie ma??

Ps.
Ewentualnie to znasz jakiegos lokalnego prepaida? poza tym wydaje mi sie ze bym sobie nie poradzil z wykupieniem jakiegos pakietu czy cos (niemieckiego nie ogarniam).