• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #428659  autor: anetam
 09 wrz 2010, 19:14
Od dwóch miesięcy nie otrzymuje faktur z Netii. Zadzwoniłam do firmy a konsultant raz mówi, że już faktura została wystawiona a za chwilę, że dopiero za miesiąc będzie wystawiona. Czy ktoś ma podobny problem z Netią? Z tą firmą ciągle są jakieś problemy. Podpowiedzcie gdzie mam napisać skargę? Do samej Netii jest bezcelowe, ponieważ oni nie reagują. Nie mogę zerwać umowy i muszę się męczyć z firmą, z którą nie można dojść do porozumienia. Mam u nich telefon od 6 lat i wcześniej było ok.

#428992  autor: Vieslav
 11 wrz 2010, 21:59
Nie martw się, nie zapomną o tobie :). Przyjdzie ci faktura z sumą tych kilku miesięcy. Poza tym warto sprawdzać na swoim koncie internetowym sumę zobowiązań i wpłacać na koniec miesiąca - przecież nie potrzebujesz do tego faktury, bo numer konta każdy ma indywidualnie przypisany. Opłaty za internet są przecież stałe i tak samo można wpłacać co miesiąc, przecież wiadomo ile. Potem odejmą sobie co trzeba z nadpłaty po wystawieniu faktur.