• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #42839  autor: mol
 08 sty 2006, 19:26
Znalazłem w internecie prgram który umożliwia darmową rozmowę z telefonami stacjonarnymi. Niestety można rozmawiać tylko 1 minutę.
Aha i chyba trzeba mieć szybkie łącze bo mój kumpel ma neostrade i gdy do mnie dzwonił to dało się rozmawiać, ale gdy to ja dzwoniłem to przerywało i nie dało się rozmawiać.
Co o tym myślicie??
Oto ten program

#42843  autor: WitekT
 08 sty 2006, 19:30
No i w ten sposób, dzięki nam, Polakom, takie usługi giną...
Ta 1 minuta ma służyć sprawdzeniu jakości połaczenia, które po zapłaceniu
odpowiedniej, miesięcznej stawki (małej) są darmowe.

Dzięki tego typu "mykom" (kilkukrotna rejestracja, wielokrotnie
wykorzystywana darmowa minuta) tego typu tanie połączenia znikają u
kolejnych dostawców - są niedostępne nawet po opłaceniu...

Pomijam to, że zaraz znajdą się tacy "pomysłowi", co wystawią ten "pomysł"
na Allegro... Ech...

#42848  autor: mol
 08 sty 2006, 19:33
Ale nie trzeba się rejestrować 2 raz żeby pogadać więcej. Wystarczy raz się zarejestrować i można dzwonić.

PS sorka za 2 taki sam temat

#42851  autor: WitekT
 08 sty 2006, 19:36
OK - ale to nie służy do masowego wykorzystywania, tylko zadzwonienia 2-3x, a potem ewentualnie wykupieniu usługi.

#42854  autor: mol
 08 sty 2006, 19:39
WitekT pisze:OK - ale to nie służy do masowego wykorzystywania, tylko zadzwonienia 2-3x, a potem ewentualnie wykupieniu usługi.
Hmm no niby tak, ale mój kumpel dzwonił za granice za free i to dłużej niż jedną minute.

#43045  autor: mikemat
 09 sty 2006, 16:09
mol80 pisze: Hmm no niby tak, ale mój kumpel dzwonił za granice za free i to dłużej niż jedną minute.

voip wychodzi za granice taniej niz na stacjonarne w PL, nie rozumiem takich kombinatorow, w ogole nie docieraja argumenty z poprzednich postow...

Pozdrawiam
Grupa Medforum
www.medforum.pl