Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Z treści maila, który otrzymałem wynikałoby, że chyba jednak symultanicznie, ale faktycznie lepiej o to dopytaćmaniu pisze:To zapytajcie się tych Pań z SUK jak te minuty z pakietu dodatkowego schodza! Bo jeżeli symultanicznie to okey a jak dopiero po wykorzystaniu pakietu podstawowego można z pakietu extra dzwonic do PLAY to nie tak OKEY.
dami_1921 pisze:
Mam też pytanie czy przy przedłużeniu można aktywować jakiś pakiet sms-ów?
A wziąłeś pod uwagę, że może to dotyczyć tylko oferty niestandardowej a takich ofert na logikę próżno szukać na stronie?danielkl pisze:Czyli co znowu era dala ciala i od x dni nie uaktualnia regulaminow cennikow itp na swoje stronie? Bo tylko to wyjasnia te wasze sensacje o minutach do play
przed chwilą dzwoniłem do salonu ERY w swoim mieście rodzinnym i zapytałem o te minuty do Play, czy faktycznie pobierane są z abonamentu - Pani stwierdziła, że minuty do Play nie są wliczane do abonamentu tylko kasowane poza nim :/barat pisze:No tak, ale nowa promocja jest od 1 września ... więc gdyby te minuty Play wprowadzili gdzieś w październiku to OK, ale nie 5 dni po ogłoszeniu nowej promocji i nagonieniu pierwszych klientów (wiele osób czekało na początek września).