• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 91 z 208
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 208

#427962  autor: wezysko
 05 wrz 2010, 21:52
johnq pisze:Awa już właściwie wszystko napisała i podpisuję się pod tym :wink:

wezysko, chcesz wylewać swoje żale - nie ma problemu, każdy ma do tego prawo tylko rób to w osobnym topicu bo tu zrobił się burdel. Skoro Orange daje Ci tak niekorzystną ofertę, przejdź do innej sieci.
Moment - po pierwsze primo:) nie wylewam swoich żalów, tylko piszę co uważam - chyba temat [Orange] Przedłużenie umowy - cd. gdy chcę przedłużyć abo w Orange jest trafny.. nie pomyliłem tematów - bo w sumie niby dlaczego mam pisać w osobnym temacie??
po drugie primo:) na przejście do innej sieci zawsze mam czas i jeśli przyjdzie pora to na pewno to zrobię i johnq z całym szacunkiem ale na pewno nie za Twoją sugestią

Bo w sumie nie wiem, cóż za nerwowość powstała na forum - nie śmiem myśleć nawet , ze swoimi postami odbieram klientów...

#427963  autor: Oliver
 05 wrz 2010, 22:01
Mnie umowa konczy sie 8 grudnia ,wiec czekam do konca ,bo teraz nic mi ciekawego nie proponuja ,bylem w Play ale tam tez dziadostwo w abonamencie ,fajnie to maja tylko ......telefony.
Zaczal sie wrzesien ,plus wystartowal z nowymi promocjami ,era daje telefony na swoje urodziny ,wiec moze orange cos zaprezentuje , bo nie da sie ukryc ,ze taryfy pantera ,delfin ,pelikan sa beznadziejne z konstruowane, podzielenie dla tych co dzwonia i tych co sms-uja jest wedlug mnie nie trafine. Czekam wiec na cos nowego w orange .......

#427992  autor: ubuntulnx
 06 wrz 2010, 01:15
wezysko pisze:Moment - po pierwsze primo:) nie wylewam swoich żalów, tylko piszę co uważam - chyba temat [Orange] Przedłużenie umowy - cd. gdy chcę przedłużyć abo w Orange jest trafny.. nie pomyliłem tematów - bo w sumie niby dlaczego mam pisać w osobnym temacie??
po drugie primo:) na przejście do innej sieci zawsze mam czas i jeśli przyjdzie pora to na pewno to zrobię i johnq z całym szacunkiem ale na pewno nie za Twoją sugestią

Bo w sumie nie wiem, cóż za nerwowość powstała na forum - nie śmiem myśleć nawet , ze swoimi postami odbieram klientów...
Robisz offtop i spam, jak masz numer do przedłużenia w Orange to daj go jednemu z konsultantów i po płaczu.
To nie jest temat do porównywania ofert, chyba że jeździsz cinquecento zasponsorowanym przez Play.
I nie pochlebiaj sobie, jak ktoś ma przedłużyć umowę w Orange to to zrobi i Twoje posty nie na temat tego nie zmienią.

@Olivier a może skonkretyzuj oczekiwania, podaj swój numer na PW. W Orange oferta niedawno się zmieniła i jeżeli chcesz czekać, to przed Tobą jakieś dwa lata wypatrywania radykalnych zmian. A czekanie do grudnia na przedłużenie, gdy to w okolicach świąt tradycyjnie wycinane są rabaty na telefony, nie jest najlepszym pomysłem.

#427995  autor: czterdzieści_i_cztery
 06 wrz 2010, 08:12
ubuntulnx pisze:A czekanie do grudnia na przedłużenie, gdy to w okolicach świąt tradycyjnie wycinane są rabaty na telefony, nie jest najlepszym pomysłem.
To w Orange nie jest tak, że w okolicach świąt są lepsze oferty niż w ciągu roku?

#428015  autor: ubuntulnx
 06 wrz 2010, 10:45
czterdzieści_i_cztery pisze:To w Orange nie jest tak, że w okolicach świąt są lepsze oferty niż w ciągu roku?
Zazwyczaj nie, ale o ile ładniej brzmi np promocja świąteczna/walentynkowa.

Obrazek

#428098  autor: czterdzieści_i_cztery
 06 wrz 2010, 20:10
ubuntulnx pisze:Zazwyczaj nie, ale o ile ładniej brzmi np promocja świąteczna/walentynkowa.
czyli nie ma znaczenia kiedy podpiszę umowę? Teraz czy w grudniu? bo wychodzi z tego że w grudniu będą wyższe ceny telefonów i niby gorsza oferta (a do tej pory wszędzie słyszałem że jest odwrotnie).

#428100  autor: Ofeck
 06 wrz 2010, 20:24
nie ma czegos takiego jak oferta swiateczna naiwniaki

#428109  autor: ubuntulnx
 06 wrz 2010, 22:38
czterdzieści_i_cztery pisze:ubuntulnx napisał/a:
Zazwyczaj nie, ale o ile ładniej brzmi np promocja świąteczna/walentynkowa.

czyli nie ma znaczenia kiedy podpiszę umowę? Teraz czy w grudniu? bo wychodzi z tego że w grudniu będą wyższe ceny telefonów i niby gorsza oferta (a do tej pory wszędzie słyszałem że jest odwrotnie).
Oferta zależy od:
1) zysku, który zależy od:
-średnich rachunków
-ilości poł wykonywanych do Orange
-ilości poł przychodzących
2)kanału, przez który przedłużasz

Oferta nie zależy od:
1)stażu
2)liczby numerów na koncie
3)okresu w roku, w którym przedłużasz
4)tego, czy kogoś postraszysz rezygnacją
5)złożonego wymówienia

Powiem tak, jak masz w danej chwili wysoki zysk to dostaniesz dobrą ofertę. Podaj mi swój numer na PW sprawdzę maksymalną umowę.

Obrazek

#428135  autor: tele162
 07 wrz 2010, 01:56
Witam za 4 dni pojawi się dla mnie "propozycja" na Orange.pl. W chwili obecnej mam abonament 100zł i drugi numer na kartę. Zależy mi na nowym telefonie (konkretnym modelu).Sprawdzałam cenę na Orange.pl -za złotówkę jest w abonamencie 99zł ,a w abonamencie 79 cena skacze do 549 . Ciekawa jestem czy konsultant przez telefon mógł by mi zaproponować lepszą cenę?

#428145  autor: czterdzieści_i_cztery
 07 wrz 2010, 08:31
ubuntulnx pisze:Podaj mi swój numer na PW sprawdzę maksymalną umowę.
Ja dopiero będę podpisywał umowę :)
A że przestało mi się już spieszyć to się zastanawiam czy lepiej mi to wyjdzie teraz czy poczekać do świąt.l

#428156  autor: pomaranczowy
 07 wrz 2010, 09:46
tele162 pisze:Witam za 4 dni pojawi się dla mnie "propozycja" na Orange.pl. W chwili obecnej mam abonament 100zł i drugi numer na kartę. Zależy mi na nowym telefonie (konkretnym modelu).Sprawdzałam cenę na Orange.pl -za złotówkę jest w abonamencie 99zł ,a w abonamencie 79 cena skacze do 549 . Ciekawa jestem czy konsultant przez telefon mógł by mi zaproponować lepszą cenę?
Na orange on-line zawsze propozycja jest wcześcniej. W systemie będziesz uprawniona później niż na orange.pl. A to w jakiej cenie dostaniesz telefon od konsultanta to się okaże.

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)

#428191  autor: keq
 07 wrz 2010, 12:03
ubuntulnx pisze:4)tego, czy kogoś postraszysz rezygnacją
sory za offtop, ale ten tekst mnie strasznie rozwalił :D

#428202  autor: wtd
 07 wrz 2010, 12:19
tele162 pisze:Sprawdzałam cenę na Orange.pl -za złotówkę jest w abonamencie 99zł ,a w abonamencie 79 cena skacze do 549 .
Fajny pomysł z tymi cenami, szczególnie biorąc pod uwagę różnicę 480pln/2 lata między abo ;D

#428525  autor: Raskus
 09 wrz 2010, 01:46
tele162 możesz mi podać swój nr i sprawdzę Ci dokładnie jak by to wyglądało.
Poza tym, na stronie Orange.pl nic więcej ponadto nie otrzymasz :P
i z ciekawości, jaki model telefonu?

Doradca klienta inwydualnego Orange

#428586  autor: ProPozycja
 09 wrz 2010, 13:52
Raskus pisze:tele162 możesz mi podać swój nr i sprawdzę Ci dokładnie jak by to wyglądało.
Poza tym, na stronie Orange.pl nic więcej ponadto nie otrzymasz :P
i z ciekawości, jaki model telefonu?
Z pewnośćią chodzi o Samsunga Wave - Abonament 99 - 1 zł, 79 - 549. Jeżeli o chodzi o umowę i rabat na ten telefon przy abo. 79 zł to klient musiałby mieć duży zysk żeby dostać wysoki rabat. Telefon jest wysoko budżetowy i w takich przypadkach jest ciężko o jakieś rabaty. Dodatkowo jeżeli klient obniża abonament to wtedy również budżet zostaje w pewien sposób ograniczony. Czyli całkiem prawdopodne, że dałbyś jemu ofertę gorszą od e-shopowej :)

@edit

Raskus, wybacz :)
Ostatnio zmieniony 10 wrz 2010, 16:58 przez ProPozycja, łącznie zmieniany 1 raz.

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#428725  autor: jadz_88
 09 wrz 2010, 23:33
A jeśli chodzi o nokie c6 przy abo59 to można liczyć na jakiś rabat czy podobnie jak z samsungiem wave ciężko o rabat?

#428740  autor: Raskus
 10 wrz 2010, 09:16
Propozycja zgadzam się.
No i nie jestem dziewczyną :)
jadz_88 mniej więcej, podobnie :)

Doradca klienta inwydualnego Orange

#428763  autor: Spyder
 10 wrz 2010, 16:58
Czy przejście z abonamentu 55zł na Delfin za 39zł będzie bezproblemowe, czy trzeba coś płacić za przejście na niższą kwote? (umowa się kończy w przyszłą niedziele)

#428765  autor: ProPozycja
 10 wrz 2010, 17:00
jadz_88 pisze:A jeśli chodzi o nokie c6 przy abo59 to można liczyć na jakiś rabat czy podobnie jak z samsungiem wave ciężko o rabat?
Akurat z tym telefonem jest łatwiej o rabat oczywiście wszystko zależy od zysku. Ale za to ciężko o dostępność tego telefonu. Od dłuższego czasu nie ma go na magazynie centralnym a gdy był to bardzo mało sztuk.

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#428798  autor: johnq
 10 wrz 2010, 20:16
Spyder pisze:Czy przejście z abonamentu 55zł na Delfin za 39zł będzie bezproblemowe, czy trzeba coś płacić za przejście na niższą kwote? (umowa się kończy w przyszłą niedziele)
Będzie bezproblemowe.
  • Strona 91 z 208
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 208
  • 1
  • 89
  • 90