Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
naprawę oznacza, że osoba korzystająca z usługi Era Numer Stacjonarny wraz z numerem komórkowym (inaczej się przecież nie daRegulamin Sieci Rodzinnej pkt 2f pisze:Uczestnikiem ani Sponsorem Grupy nie może być Abonent usługi Era Numer Stacjonarny.
osachorzow pisze:st.konsultant, dzięki za infoJeszcze wczoraj zanim odpisałeś wysłałem e-maila do SUK z prośbą o wyjaśnienie bo w ofercie pisali o sieci rodzinnej... nawet zaproponowałem że jak się nie da to numer stacjonarny z ENS na NED za 5zł też się zgodzę na takie wyjście... w odpowiedzi pani kierownik SUK (!) napisała że sorry ale się nie da włączyć sieci rodzinnej :/ czyli wychodzi na to że SUK jest niedouczona ze zmian w ofercie... napisałem że z zanim odpisała to dowiedziałem się że jednak można mieć i to i to a zmiana nastąpiła niedawno... ciekawe czy się douczy i potwierdzi czy może pójdzie w zaparte że się nie da :/
Z resztą nawet jak napisze że się nie da to podpiszemy aneks i włączymy sieć rodzinną skoro Ty twierdzisz że już się da
9. Aby dołączyć Uczestnika do Grupy Sponsor musi wysłać mu zaproszenie jednym z dostępnych kanałów obsługi. W przypadku zapraszania Abonenta z usługą Era Numer Stacjonarny należy użyć głównego (mobilnego) numeru tego Abonenta.