Logier pisze:Awa2001 - za twoją namową skorzystałem z ProPozycji Orange, miało być tak:
abonament 39zł (Delfin) bez sim na 20m-cy, a w nim:
- standard 60min,
- wieczory i weekendy,
- 2 wybrane nr po 1200min m-c,
- + jako bonus 40min do wszystkich (Rozmowy do wszystkich).
- Wszystko na 20 m-cy, czyli cały okres obowiązywania umowy.
Tymczasem dostałem na aneksie:
1. wieczory i wekendy (bonus przy umowie na 20m-cy)
2. 40min do wszystkich (rozmowy do wszystkich) TYLKO na 12m-cy!!
3. o dwóch numerach po 1200min /m-c nawet śladu!
Teraz właśnie wróciłem z Poczty gdzie wysłałem zwrot aneksu do Orange
Czy to miała być koleżanko awa2001 taka dobra ProPozycja? Pozostawie to bez komentarza.
Przykro mi, nie pamietam o czym rozmawialismy, trudno, zebym pamietała
dostales 2 numery, nie widać ich na aneksie i o tym powinien Cie konsultant poinformowac
jesli dostales 40 min na 20 mies to tak powinno byc na umowie, jelsi nie bylo to slusznie zrobiles ze odesłałes, nie pamietam natomiast czy tak bylo kiedy Ci sprawdzalam umowę.
tajemniczy, gadasz totalne bzdury, mam prowizję od takiej umowy to oczywiste, czy podpisze ją z kimś spoza forum czy z forum to nie ma znaczenia, ale mozesz byc pewnie, a potwierdzą to wszyscy, którzy ze mną podpislai umowe, ze otrzymują max to co mogą dostać, a to juz nie jest dla mnie korzystne, bo moja prowizja jest zalezna od tego jakie daję warunki klientowi.
reasumując korzystniej jest dla mnie podpisać umowę z klientem niepoinformowanym, bo nie wie nawet ze mogl dostac wiecej, jesli zgodzi mi się na warunki to mu wysylam i mam z tego lepszą kasę.
Nie gadaj wiec bzdur tylko porownaj to co ludzie tu pisali z tym co dostali od nas, zobaczysz roznicę
doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego)

)) internet bezprzewodowy również