No właśnie mam dostać smsa potwierdzającego anulowanie tego wniosku. Mimo wszystko nie wiem czy oni to zrobią automatycznie, czy po prostu mam dzwonić i prosić o to anulowanie. Coś mi się o uszy obiło że własnie tak ma być. Oni w systemie będą mieć widoczne moją przefaksowaną prośbę.
Jutro rano zadzwonię.
[ Dodano: 2010-08-26, 12:53 ]
Dziś rano o 10:30 otrzymałem SMS o treści:
"Twoj operator zglosil, ze zrezygnowales z przniesienia numeru do PLAY, tym samym proces zostal przerwany. Zapraszamy ponownie do Punktu Sprzedazy PLAY."
A więc prawdopodobnie dzisiaj pojadę jeszcze do PLAYa i złoże kolejny wniosek, tym razem z datą 28.08.2010.
Najciekawsze jest to, że na tej prośbie o anulowanie przenosin numeru kazali mi napisać "W dalszym ciągu chcę pozostać w sieci Orange.".
No to mają, ucieknę od nich jeszcze wcześniej
[ Dodano: 2010-08-26, 17:06 ]
Złożyłem wniosek. Wyznaczyłem datę przeniesienia numeru na 28.08.2010. Niestety nie mieli w salonie na stanie karty do Flash Fresh dlatego będę musiał po nią podjechać jak przeniosą numer.
Jutro rano powinienem dostać odpowiedź czy Orange zaakceptował czy odrzucił wniosek.
[ Dodano: 2010-08-27, 11:55 ]
Otrzymałem SMSa
"PLAY: Informujemy ze Twoj operatora wyznaczyl date oddania numeru na dzien 2010-08-28. Od dnia 2010-08-27 zapraszamy Cie do salonu pod odbior SIM."
A sim dzisiaj nie mają, więc od jutra do poniedziałku będę pewnie bez numeru i telefonu.
[ Dodano: 2010-08-28, 12:05 ]
Około godziny 2 w nocy wyłączyli mi numer w Orange. Pojechałem do salonu i koło godziny 10:30 byłem już w posiadaniu karty Play. Ktoś się orientuje kiedy zacznie mi łapać zasięg?
Obecnie pisze tylko: "Play | Tylko połączenia alarmowe"
Aha, i usunęli mi konto na Orange.pl. Czy na to jest jakiś paragraf? Mogli to zrobić tak od razu, bez powiadomienia? Wszystkie emaile, wiadomości MMS, SMS, kontakty, zaległe faktury poszły się...