Stefek pisze:Chyba miałeś pecha i trafiłeś na jakiegoś świeżaka na infolinii i dlatego nie potrafił CI powiedzieć ocb!
Dokładnie!
Jeden z konsultantów potarzał przez 15 minut w kółko "muszę jeszcze coś sprawdzić" i przetrzepał mnie na wszystkie sposoby w temacie identyfikacji
Drugi gość był konkretniejszy
sporysz
Chciałem o coś jeszcze zapytać: gdy już usługa będzie aktywna, to zostanę przez Netię o tym powiadomiony? Pan na Infolinii twierdził że 9 wrzesień to data graniczna. Zaznaczył jednak, że może stać się to wcześniej...
Mi już się znudziło sprawdzać codziennie aktywność łącza, dlatego pytam...
[ Dodano: 2010-09-14, 12:19 ]
barni pisze:Zgodnie z Warunkami Wykonywania umowy netia powinna aktywować usługę w terminie 40 dni od podpisania umowy- mam to w piśmie reklamacyjnym przesłanym od netii -dostałem rekompensatę w kwocie 154,29 więc jest o co walczyć!
Dzisiaj mija 40 dzień mojej Odysei z Netią (nie licząc sobót i niedziel) . Moich przygód końca nie widać. Na razie czekam na fachofcóf by umówić się na podłączenie przyłącza. Jak wszystko zakończy się sukcesem, to opiszę moje niewiarygodne przygody

.
Na razie ograniczę się do pytania: jaka jest procedura reklamacyjna związana z niedotrzymaniem 40 dniowego terminu podłączenia usługi? Do kogo mam pisać i kiedy: teraz czy po założeniu net (ii)a ?
Proszę o radę bo płazem im tego nie puszczę.
Pozdrawiam,
sporysz