• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #423771  autor: mareee
 18 sie 2010, 15:43
Witam !
Ostatnimi dniami dzwoni do mnie na stacjonarkę nr.:625032700 , po odebraniu automatycznie się rozłącza, a dodzwonić się do niego również nie można (sieć zajęta). Ktoś wie skąd ten numer telefonu ?

Pozdrawiam !

#423780  autor: Samuraj
 18 sie 2010, 16:17
Polecam czasami google.pl
Pewnie jedno z CC z jakąś "super" ofertą.

#423882  autor: xTRA
 18 sie 2010, 22:56
Sitwa pisze:Do mnie dzwonił babka z tego numeru 24/04/2010 gdzieś po dziesiątek na telefon stacjonarny. Tylko, że ja dwa tygodnie temu zmieniłam numer i teraz mam zastrzeżony. Dosyć miałam niespodzianek i pobudek, więc nie miałam wyboru jak zastrzeżenie numeru. Zapłaciłam kasę za zamianę nr, ale okazuje się, że kicha telefony reklamowe w ogóle się nie skończyły.
Dzwoniła babka z reklamą sieci komórkowej, ale z nerwów nie pamiętam jakiej.
A jak się zapytałam skąd ma numer bo mam zastrzeżony, to rzuciła słuchawkę.
Nie wiem czy myśleć, że dane wypłynęły z TP?
Są dwie strony po wpisaniu tego numeru do Google'a. Z czego tylko jedna pozycja jest z "tylko język polski".
Ostatnio zmieniony 19 sie 2010, 12:39 przez xTRA, łącznie zmieniany 1 raz.

#423886  autor: mareee
 18 sie 2010, 23:28
To już dawno znalazłem nic co by mogło mnie zadziwić. Cóż muszę jakoś usunąć z siebie z jakiejś listy, mam nadzieję że to coś da.