pawelpp pisze:Cóż za miła niespodzianka. Więc jedni klienci są ważniejsi od innych?
Absolutnie. Każdy Klient jest równie ważny. Nie ma "równych" i "równiejszych". Po prostu w Twoim przypadku otrzymywałeś już od nas odpowiedzi i nic więcej nie mamy w tym temacie do powiedzenia (o czym już mówiłem). Przykro mi, że sprawa nie została rozwiązana po Twojej myśli, ale widocznie nie było ku temu przesłanek. Proszę Cię, nie ciągnijmy już tego wątku tutaj. Jeżeli Chcesz, porozmawiajmy na PW, ale w tym wątku robi sie już z tego mocno niemerytoryczna dyskusja, a przecież nie taka jest idea for internetowych.
max_max pisze:Czy za weryfikacje uznasz, że z telefonu osoby z tej sieci dzwoniłem się.
Nie wiem, czy dobrze zrozumiałem Twoja wypowiedź, ale choziło Ci o to, że "ta osoba" ma telefon w sieci zagranicznej i dodzwoniłeś się z tej sieci na jakiś inny numer w Polsce czy tak? Jeżeli tak, to nie jest to weryfikacją. Roaming jest trochę bardziej złozonym tematem na wytłumaczenie i szkoda by było miejsca na odpowiedź w tym wątku. Generalnie są 2 opcje. Albo coś jest "nie tak" u tego Operatora zagranicznego i przekazywaniem rozmów w jego infrastrukturze, albo coś nie tak jest z ustawieniami w Twoim telefonie. Nie zapytałem o ważną rzecz. Czy masz tel. na Abonament, czy na Kartę? To też ważne, ponieważ mając "Na Kartę", nie z każdym Operatorem mamy zawarte takie same Umowy, jak w przypadku Abopnamentu. Przede wszystkim w telefonie "Na Kartę", dzwoni się za pomocą "Taniego Roamingu", co jest również trochę inne, jak w przypadku tel. na Abonament.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.