• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #41856  autor: kamil1221
 06 sty 2006, 20:43
Plus - nowa oferta abonamentowa, ktora nosi nazwe "Łap Okazję" KLIK +)
Co wy o tym myslicie ?
Troche tansze telefony, nie wiem jak jest z minutami bo nie znam poprzedniej oferty.
:D

#41860  autor: D@rio
 06 sty 2006, 20:53
To jest tylko promocja telefonów. Coś w rodzaju wyprzedaży...

#41862  autor: kamil1221
 06 sty 2006, 20:56
Ale ceny rozmow sie chyba zmienily?? :smt004

#41865  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:00
Przeczytaj jasno regulamin.... NIE!

#41866  autor: kamil1221
 06 sty 2006, 21:01
Jeszcze zmienila sie oferta mixplusa MIX klik
Wiec ruch plusa juz znamy czekamy na Ere i Orange. :wink:

[ Dodano: 2006-01-06 21:03 ]
A no fakt ceny sie nie zmienily ale chyba mozna to uznac za nowa propozycje abonamentowa plusa?? Tak mi sie wydaje ? :roll:

RE:

#41870  autor: super_electric
 06 sty 2006, 21:05
[quote]Plus - nowa oferta abonamentowa, ktora nosi nazwe "Łap Okazję" KLIK +)
Co wy o tym myslicie ?
Troche tansze telefony, nie wiem jak jest z minutami bo nie znam poprzedniej oferty :mrgreen:[/quote]

troche tańsze:?: :?: ja nie wiem bo si niem za dobrze orientuję w taryfach abonamentowych :| . Ale podoba mi się cena Siemensa C75 (heheh... nawet troszkę lepszy niż S65) .

Taryfka o.k. Gdyby nie zasięg + u mnie (mieszkam w malopolsce) i mam stary plan taryfowy sieci konkurecyjnej [wymienionej w profilu] - to bym ... :roll: . . . może i wziął :?:??
[/quote]
Ostatnio zmieniony 06 sty 2006, 21:25 przez super_electric, łącznie zmieniany 2 razy.
 #41871  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:06
super_electric pisze:
Plus - nowa oferta abonamentowa, ktora nosi nazwe "Łap Okazję" KLIK +)
Co wy o tym myslicie ?
Troche tansze telefony, nie wiem jak jest z minutami bo nie znam poprzedniej oferty :mrgreen:
troche tańsze:?: :?: ja nie wiem bo si niem za dobrze orientuję w taryfach abonamentowych :| . Ale podoba mi się cena Siemensa C75 (heheh... nawet troszkę lepszy niż S65) .

Taryfka o.k. Gdyby nie zasięg + u mnie (mieszkam w malopolsce) i mam stary plan taryfowy v ieic konkurecyjnej [wymienionej w profilu] - to bym ... :roll: . . . moźe i wziął :?:??

Pooozdr.
[/quote],

Wrr...koleś...czy te forum jest trudno obsługiwać? Nie umiesz poprawnie pisać postów? Jeszcze trochę i zacznę Ci walić ostrzeżenia za taki bajzel....słowo.

#41872  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:07
Popraw ten post i włącz obsługę HTML. :evil:

"And one more thing..."

#41873  autor: zol82
 06 sty 2006, 21:08
Ja tu nic nowego nie widze. Zauważcie że ta promocja trwa tylko do połowy stycznia. Po tym okresie ma wejść pełna przenośnośc numerów.
 #41891  autor: super_electric
 06 sty 2006, 21:26
[quote="jesito"]Popraw ten post i włącz obsługę HTML. :evil:[/quote]

aaa co to w ogóle daje to włączenie HTML ?! ja nie widzę żadnej różnicy :smt011 :evil:
 #41896  autor: D@rio
 06 sty 2006, 21:31
super_electric pisze:
jesito pisze:Popraw ten post i włącz obsługę HTML. :evil:
aaa co to w ogóle daje to włączenie HTML ?! ja nie widzę żadnej różnicy :smt011 :evil:
Daję POPRAWNE wyświetlanie. Ale my widzimy różnicę. Włącz i pisz poprawnie posty! Naucz się tez używać spacji też gdzie trzeba :| ...

#42203  autor: super_electric
 07 sty 2006, 17:03
D@rio : próbowałem już wyłączyć kilka razy ...i nic mi nie dało :cry: . Ja umiem poz tym dawać spację (a literówki popełnia większośc ludzi - przejrzyj sobie Eraholiku jeden konkurencyjne fora :!: :!: :!: :!: :!: ) . A to że jak piszę odpowiedź z cytatem i pokazuje się źle ten cytat - trudno :( :| ! .

#42236  autor: D@rio
 07 sty 2006, 17:37
super_electric pisze:D@rio : próbowałem już wyłączyć kilka razy ...i nic mi nie dało :cry: . Ja umiem poz tym dawać spację (a literówki popełnia większośc ludzi - przejrzyj sobie Eraholiku jeden konkurencyjne fora :!: :!: :!: :!: :!: ) . A to że jak piszę odpowiedź z cytatem i pokazuje się źle ten cytat - trudno :( :| ! .
za tego Eraholika to Ci chyba walne ostrzezenie...

Cos Ci powiem:
Wlacz HTML w ustawieniach profilu. A jak nie umiesz to nie uzywaj opcji cytowania i innych opcji tylko poprostu napisz odpowiedz i juz. Nie bedzie problemow. I nie porownuj Naszego forum do innych bo my jestesmy jedyni, niepowtarzalni i staramy sie trzymac poziom :)

#42311  autor: bigman
 07 sty 2006, 18:34
Eraholik.. :smt005 :smt005 :smt005

BTW D@rio: jak to jest ze uzywasz Plusa a masz logo Ery w avatarze? 8)

#42316  autor: D@rio
 07 sty 2006, 18:38
bigman pisze:Eraholik.. :smt005 :smt005 :smt005

BTW D@rio: jak to jest ze uzywasz Plusa a masz logo Ery w avatarze? 8)
A skąd Ty wiesz że używam Plusa? z Plusem mam tylko umowe która się kończy w Maju i wtedy ją rozwiąże. Ale wolę Erę. Czekam na Nokie 6822 w Erze i przerabiam swojego TakTak'a na abonament wtedy jak tylko się pojawi ;) Oczywiście też czekam na 16.01 i zobaczymy co pokażą Nasi operatorzy :-) ...

#42336  autor: bigman
 07 sty 2006, 19:08
D@rio pisze:A skąd Ty wiesz że używam Plusa? z Plusem mam tylko umowe która się kończy w Maju i wtedy ją rozwiąże. Ale wolę Erę. Czekam na Nokie 6822 w Erze i przerabiam swojego TakTak'a na abonament wtedy jak tylko się pojawi ;) Oczywiście też czekam na 16.01 i zobaczymy co pokażą Nasi operatorzy :-) ...
Gdzies na forum przemknelo mi ze masz wszystkie prepaidy (chyba poza SS) i abo w max proficie. Stad wniosek ze uzywasz najtanszego rozwiazania jakim jest taryfa biznesowa.

Co do czekania.. Dziwne zjawisko zauwazylem na tym forum.. Od listopada ludzie kaza czekac - to na listopad, to na 1 grudnia, pozniej na swieta, pozniej na nowy rok itd. Tak czekajac na lepsze oferty to mozna wiecznie a tak na prawde nic nie miec wiecej nie podpisujac i nie biorac tego co jest. Pamietaj ze chytry dwa razy traci :-D

P.S. Telefon o ktorym piszesz posiadam. Jest OK, poza bateria - trzyma tylko 3 dni (wg producenta 7-14 dni). Dzienne rozmowy na poziomie 20 min + czasami 1 godzina w nocy. Jednak bez wzgledu na to czy gadam czy nie to i tak dosc szybko sie rozladowuje :|

#42344  autor: D@rio
 07 sty 2006, 19:27
bigman pisze:
D@rio pisze:A skąd Ty wiesz że używam Plusa? z Plusem mam tylko umowe która się kończy w Maju i wtedy ją rozwiąże. Ale wolę Erę. Czekam na Nokie 6822 w Erze i przerabiam swojego TakTak'a na abonament wtedy jak tylko się pojawi ;) Oczywiście też czekam na 16.01 i zobaczymy co pokażą Nasi operatorzy :-) ...
Gdzies na forum przemknelo mi ze masz wszystkie prepaidy (chyba poza SS) i abo w max proficie. Stad wniosek ze uzywasz najtanszego rozwiazania jakim jest taryfa biznesowa.

Co do czekania.. Dziwne zjawisko zauwazylem na tym forum.. Od listopada ludzie kaza czekac - to na listopad, to na 1 grudnia, pozniej na swieta, pozniej na nowy rok itd. Tak czekajac na lepsze oferty to mozna wiecznie a tak na prawde nic nie miec wiecej nie podpisujac i nie biorac tego co jest. Pamietaj ze chytry dwa razy traci :-D

P.S. Telefon o ktorym piszesz posiadam. Jest OK, poza bateria - trzyma tylko 3 dni (wg producenta 7-14 dni). Dzienne rozmowy na poziomie 20 min + czasami 1 godzina w nocy. Jednak bez wzgledu na to czy gadam czy nie to i tak dosc szybko sie rozladowuje :|
Fakt, posiadam troche kart ;) Nie posiadam tez Heyah. Jednak rozwiazanie pre-paid wiadomo ze nigdy nie zastapi post-paid. Natomiast MaxProfit...dobry jest, owszem. Ale juz kiedys pisalem o PlusGSM w kontekscie traktowania klientow biznesowych...jak czesto czytasz moje wypowiedzi to powinienes pamietac. Pozatym to rozwiazanie wcale nie jest najtansze bo SMSy sa dosc drogie np. A tak w ogole to duzo ostatnio cos dzwonie do Ery (pod okreslony numer) dlatego TakTak mnie wychodzi taniej i stad chce sobie przerobic na Era Abo jak tylko sie pojawi w ofercie wspomniany przeze mnie telefon.

Co do czekania...no coz, sam zapewne wiesz ze 16.01 jest dosc przelomowa data w polskiej telekomunikacji. Dlatego mysle ze warto poczekac. Zobaczymy co operatorzy zaprezentuja tym razem! :) Ale masz racje, fakt...jest taki trend ;) Jeszcze wczesniej ludzie czekali na Orange, hehehe...

P.S
A ja mam Nokie 6820 ;) ale ten telefon, czyli 6822 mi sie poprostu podoba :) Pozatym ma lepszy wyswietlacz i lepszy aparat podobno :) A pozatym...ladnie wyglada i ma pelna klawiaturke co czesto poprostu ulatwia mi zycie :-) Dlatego na niego czekam w Erze...

#42349  autor: Btk_Tomas
 07 sty 2006, 19:36
Z tego co wiem 16 stycznia bedzie normalnym dniem. Operatorzy niczego nie wprowadzą poniewaz jest bardzo małe zainteresowanie przeniesieniem numeru.
Kto chce przenieść numer może zrobić to nawet teraz.
Jeżeli znacząco wzrośnie zainteresowanie przeniesieniem numeru wśród abonentów może coś sie ruszy i raczej tyko w programach lojalnościowych.

#42355  autor: D@rio
 07 sty 2006, 19:43
Btk_Tomas pisze:Z tego co wiem 16 stycznia bedzie normalnym dniem. Operatorzy niczego nie wprowadzą poniewaz jest bardzo małe zainteresowanie przeniesieniem numeru.
Kto chce przenieść numer może zrobić to nawet teraz.
Jeżeli znacząco wzrośnie zainteresowanie przeniesieniem numeru wśród abonentów może coś sie ruszy i raczej tyko w programach lojalnościowych.
Oj, mocno sie z tym nie zgadzam. To bedzie dosc wazny dzien poniewaz operatorzy zaprezentuja nowe promocje. Dotyczasowe sa wazne do 15 Stycznia. Pozatym od tego dnia wchodzi pelna para i oficjalnie przenosnosc numerow dla kazdego. Teraz to jest tylki pilotaz w fazie testow. A wiec tak jak napisal Witek w felietonie..."Niech ruszy jeden. Za nim będzie już lawina" ;) ....a zwlaszcza w programach lojalnosciowych operatorow! :)

P.S
Szczerze watpie ze jest male zainteresowanie przeniesieniem numeru ;) Naprawde. To chyba teraz tylko poki jeszcze nic nie wiadomo, hehe :)

#43054  autor: Rokko
 09 sty 2006, 16:41
może wreszcie cos w trayfach by krwiopijcy zmienili. bo przeciez od roku cisza a oni tylko zyski licza.