Obecnie jestem w orange mam abonament około 30 zł dokładnie nie pamietam (45 darmowych min co miesiac przechodzących z miesiaca na miesiac) to był abonament dla firm lecz teraz jestem klientem indywidualnym i zastanawiam sie nad zmianą operatora
moje wymagania:
1. Jak najwieksza liczba minut na miesiac a przynajmniej cos około 70 min
2.pakiet smsów niezbyt duzy wystarczy 50-100
3.Darmowy internet albo chociaz pakiet MB po którego wykorzystaniu internet działa wolniej ale za darmo(nie wiem czy tak sie da ale sam tego nie wymysliłem mój kumpel mówił mi ze ma cos takiego tylko nie wiem w jakiej sieci)
4.Chciałbym aby wyżej wymienione rzeczy w razie niewykorzystania przechodziły na nastepny miesiac.
5.Abonament z telefonem.
6.Abonament nie powinien byc zbyt drogi ok.50 zł jesli tego wszystkiego nie da sie zmiescic w tej cenie powiedzcie ile takie cos moze kosztowac i co trzeba zmniejszyc lub usunąc z listy wymagan zeby sie zmiescic w cenie
Edit w razie zmiany operatora jest możliwosc zachowania numeru??
moje wymagania:
1. Jak najwieksza liczba minut na miesiac a przynajmniej cos około 70 min
2.pakiet smsów niezbyt duzy wystarczy 50-100
3.Darmowy internet albo chociaz pakiet MB po którego wykorzystaniu internet działa wolniej ale za darmo(nie wiem czy tak sie da ale sam tego nie wymysliłem mój kumpel mówił mi ze ma cos takiego tylko nie wiem w jakiej sieci)
4.Chciałbym aby wyżej wymienione rzeczy w razie niewykorzystania przechodziły na nastepny miesiac.
5.Abonament z telefonem.
6.Abonament nie powinien byc zbyt drogi ok.50 zł jesli tego wszystkiego nie da sie zmiescic w tej cenie powiedzcie ile takie cos moze kosztowac i co trzeba zmniejszyc lub usunąc z listy wymagan zeby sie zmiescic w cenie
Edit w razie zmiany operatora jest możliwosc zachowania numeru??