• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #41826  autor: Irek
 06 sty 2006, 19:50
Era przedłużyła promocję na pakiety tanich minut i smsów do 30 czerwca 2006 roku. Była to zapewne odpowiedź na przedłużenie przez Plusa promocji pakietów w Simplusie w ostatnim czasie!

"And one more thing..."

#41921  autor: djcaro
 06 sty 2006, 21:50
No i bardzo dobrze zrobili fajnie :)cieszy mnie to niezmiernie chociaż czekam na to "Nocne Szaleństwo"zobaczymy czy będzie jak myślicie? i kiedy.

#41932  autor: Irek
 06 sty 2006, 21:55
Nie wiadomo kiedy wejdzie Nocne Szaleństwo i czy wejdzie! Podobno teraz to jest w fazie testów i tylko niektórzy użytkownicy TakTaka zostali poproszeni o testowanie tej usługi. To coś na tej zasadzie jak Era testowała kiedyś tanie połączenia. Kilkudziesieciu abonentów dostało możliwość korzystania z usługi w formie testu. Minuta połączenia telefonicznego była tańsza, ale na początku połączenie w momencie wybierania numeru trzeba było wysłuchać reklamy! Niestety ta usługa się nie przyjęła. Zobaczymy co będzie z Nocnym Szaleństwem!

"And one more thing..."

#41937  autor: djcaro
 06 sty 2006, 21:59
No wiem że jest w fazie testów własnie zobaczymy miejmy nadzieje że to wejdzie było by super normalnie.Pozdrawiam wszystkich :-)

#41985  autor: Pawrzes
 06 sty 2006, 23:08
To dobra wiadomość :lol: Byłem pewny że z pakietów póki co nie zrezygnują więc nie robiłem zapasów Erajednostek :)
Macie rację, fajnie gdyby Nocne Szaleństwo weszło by oficjalnie dla każdego :)
Wszystko jest w Tak Tak-u OK ale ucieszyły by mnie SMSy po 1 gr np. do 5 wybranych numerów w sieci bez opłaty za te numey :wink:
Ciekawe czy przedłużą Tanie Numerki :?:

Pozdrawiam

#42013  autor: Irek
 07 sty 2006, 09:03
A tak się zastanawiam bo zawsze mnie to interesowało. Czy można w TakTaku mieć aktywne dwie usługi na raz tz. korzystać z pakietów rozmów i smsów oraz mieć włączone tanie numerki?

"And one more thing..."

#42109  autor: rafcyk
 07 sty 2006, 13:32
Mozesz miec dwie te opcje aktywne, ale jest to nieoplacalne, bo w pierwszej kolejnosci sciaga ci erajednostki, a dopiero potem nalicza po nizszej stawce

#42113  autor: l3p
 07 sty 2006, 13:57
Dobrze, ze przedluzyli. Wg mnie dobre posuniecie ze strony PTC jestem ciekaw jak Polkomtel na to zareaguje, bo po Oryndżu nie ma co sie spodziewac rewelacji

#42119  autor: D@rio
 07 sty 2006, 14:11
l3p pisze:Dobrze, ze przedluzyli. Wg mnie dobre posuniecie ze strony PTC jestem ciekaw jak Polkomtel na to zareaguje, bo po Oryndżu nie ma co sie spodziewac rewelacji
Nie za bardzo dobrze bo juz troche ta promocja sie znudzila ;) pozatym wcale ona nie jest taka najtansza. Swoja droga mogli by jednak obnizyc cene a jak nie to zmodyfikowac te "TanieNumerki". Swoja droga wprowadzenie "Nocne'go Szalenstwa" albo "Era Wolny Numer" naprawde by wiele dalo ;) wtedy TakTak znowu bylby gora! ;) (ale tak to jest kiedy rzadza dwa zarzady, zadnej stanowczej decyzji :| ) ...

#42120  autor: Irek
 07 sty 2006, 14:12
rafcyk pisze:Mozesz miec dwie te opcje aktywne, ale jest to nieoplacalne, bo w pierwszej kolejnosci sciaga ci erajednostki, a dopiero potem nalicza po nizszej stawce
Czyli w pierwszej kolejności ściąga z pakietów sms i minut, a potem dopiero z tanich numerków. Rzeczywiście to jest bez sensu!

"And one more thing..."