ukefake pisze:znajomy ma zagwozdkę więc mam małe pytanie do play4mersów bo: co play może zrobić jeśli po uznanej reklamacji i korekcie na koncie klienta pojawia się "nadpłata" (celowo używam tu cudzysłowów żeby oddać specyfikę takiej kwoty)? jakie są opcje dla post- a jakie dla pre-paidu?
Aby ostatecznie wyjaśnić sprawę:
Dla Postpaid (czyli Abonamnet) istnieje jak najbardziej mozliwość zwrotu tzw. "odszkodowania". Wynika to z zapisów Reg. par. 9 ust. 8
Dla Prepaid (Użytkownik "Na Kartę") również
istnieje mozliwość zwrotu środków na wskazane konto przez użytkownika. Oczywiście związane to jest z pewnymi czynnościami, jednak po nowelizacji Prawa Telekomunikacyjnego, została dodana taka mozliwość. Dokładnie określa to Reg. dla Użytkowników, par. 5 ust. 7
Wszystkie Regulaminy dostępne są na naszej stronie internetowej, link
TU.
ztomasz pisze:Mam pytanie co moze byc powodem nie docierania do mnie wiadomosci wap push?
Generalnie nic mi nie wiadomo na temat usterek, więc może to być związane z ustawieniami u Ciebie, lub jakimiś utrudnienia u dostawcy zewnętrznego. Sugeruję, abyś zgłosił to do nas, np. za pomocą "Play24". Możesz również telefonicznie, ale za połączenie z OK zapłacisz 1,00 PLN.
yundai pisze:skonczyla mi sie umowa 31 lipca zatem automatycznie jak to napisac blackwarrior nastepuje przejscie na karte
Jeżeli w wypowiedzeniu wyraźnie zaznaczyłeś, że Chcesz przejść "Na Kartę", to tak też powinno nastąpić. Napisz mi proszę na PW Twój nr tel. to sprawdzę, o co chodzi. Dopisz mi też tylko krótką historie tego ok? Po prostu jak będę czytał tą wiadomość, od razu skojarzę, o co chodzi

.
carolcia pisze:Witam mam problem z rozpatrzeniem reklamacji nr18612263
Z tego co widzę, jest to odwołanie i jest jeszcze rozpatrywane. Wybacz, że tak długo to trwa, ale sprawa wymaga dokładnej analizy. Pragnę tylko przypomnieć, że jeżeli chodzi o odwołanie, to nie ma określonego czasu na udzielenie odpowiedzi, ale nie oznacza to, że zwlekamy z jej udzieleniem. Poprosiłem o jej szybszą realizację.
3m pisze:Mam problem (Nr zgłoszenia: 20237548).
Zgłoś to jeszcze raz, tylko powołaj się na ten numer zgłoszenia już zamkniętego i powiedz, że nadal są z tym problemy i prosisz o skuteczne założenie blokady.
lwiczek pisze:@play4you2 - możecie poprawić, żeby blokada transferu danych w roamingu nie dotyczyła APN dla mms?
Na chwilę obecną istnieją tylko takie mozliwości. Nie słyszałem, aby miały nastapić w najbliższym czasie jakieś zmiany w tym temacie.
bh91 pisze:itam. Zamierzam przejść z simplusa na play MIXtura. Czy wystarczą do podpisania umowy:
Najprościej mówiąc, potrzebujesz D.O. oraz zaświadczenie o zatrudnieniu i już. Nic więcej.
tesla pisze:Czekam 14 dni na przeniesienie numeru do P4 z mBankmobile.
Jak Możesz, napisz mi na PW numer tel. którego sprawa dotyczy z krótkim opisem (możesz wkleić to z forum). Sprawdzę, o co tam chodzi.
slonik pisze:p4y2 ponowna prośba:
A mógłbyś mi na PW prazypomnieć o co tam chodziło? Podaj mi też nr. tel. o który chodzi i zobaczę, co tam odpowiedzieli.
jojo pisze:Na pewno?
Przecież od 1 lipca przeniesienia na Pocztę Głosową w roamingu (oczywiście chodzi o UE) miały być bezpłatne.
Przepraszam, "przejęzyczyłem" się

. Oczywiście chciałem napisać, że w strefie EURO połączenia przesłane na pocztę głosową NIE będą naliczane. Podkreślam jednak, że to dotyczy TYLKO strefy EURO (szczegóły na naszej stronie, co do strefy i krajów).
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.