• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 80 z 208
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 208

#420842  autor: Marcin87
 04 sie 2010, 02:55
Mam też neta w play online i głównie z niego korzystam bo ma stabilniejsze połączenie pomimo niskiej prędkości. 10 GB za 45 zł :) orange free ma większą prędkość ale w moim rejonie ciągle grzebią w sieci i rozłącza połączenie co jakiś czas. Chciałbym przedłużyć dwuletnią umowę na dobrych warunkach ale chyba jeszcze poczekam.

#420852  autor: anja
 04 sie 2010, 10:11
Witam
Chcę przedłużyć umowę w Orange (w sumie to na kilka telefonów :) ) i się zastanawiam czy lepiej poszukać coś samej w necie czy liczyć na ofertę dzwoniących konsultantów? Czy czymś mogą się różnić te oferty?
Poprzedni telefon miałam na działalność gospodarczą i miałam "swojego" doradcę no ale czasy się zmieniły i doradca wyjechał w siną dal. Bieżące aktywacje robiłam przez net i wtedy były i fajne telefoniki i fajne dodatki za zakup przez internet a teraz wybór telefonów taki jakiś "cienki"....a może ja już jestem zbyt wymagająca :(

#420860  autor: ProPozycja
 04 sie 2010, 11:14
anja pisze:Witam
Chcę przedłużyć umowę w Orange (w sumie to na kilka telefonów :) ) i się zastanawiam czy lepiej poszukać coś samej w necie czy liczyć na ofertę dzwoniących konsultantów? Czy czymś mogą się różnić te oferty?
Poprzedni telefon miałam na działalność gospodarczą i miałam "swojego" doradcę no ale czasy się zmieniły i doradca wyjechał w siną dal. Bieżące aktywacje robiłam przez net i wtedy były i fajne telefoniki i fajne dodatki za zakup przez internet a teraz wybór telefonów taki jakiś "cienki"....a może ja już jestem zbyt wymagająca :(
Porównaj oferty we wszystkich kanałach sprzedażowych tj. salon, internet, sprzedaż telefoniczna i oceń, która oferta będzie dla Ciebie najlepsza. Oferty mogą się różnić dlatego warto wszystko sprawdzić.

Orange - dział utrzymania klienta postpaid

#420869  autor: Raskus
 04 sie 2010, 11:55
A jakie masz wymagania odnośnie telefonu?:)

Doradca klienta inwydualnego Orange

#420873  autor: anja
 04 sie 2010, 12:50
Raskus, jak już wspomniałam przedłużam umowę dla 3 telefonów. Dwa z nich są dla moich rodziców. Czyli bez żadnych ekstrawagancji - telefony służą im głównie do rozmów i pisania smsów. Korzystają też ze wszystkich dodatków jakie są w oraganizerze - notatki, przypominanie o ważnych datach, kalkulator, budzik (no ale to juz standard w telefonach) Ważne, żeby był też aparat ( w miarę dobry) bo od czasu do czasu lubią pstryknąć jakieś zdjęcie wnusi gdy akurat nie ma aparatu pod ręką. Dla taty telefon w kolorze czarnym lub szarym dla mamy w jakiś kobiecych odcieniach i kształcie( a najlepiej żeby był z klapką lub wysuwany).
Dla siebie chciałabym jakiś telefon "inny" - ale też bez szaleństw bo telefon głównie służy mi do komunikacji, jako podręczny organizer i do pstrykania zdjęć . Mnóstwo jest telefonów z ekranem dotykowym...no powiem szczerze i chciałabym i się boję - czy takie cudo ciężko się użytkuje? jak z pisaniem smsów? No i dlaczego te kolory tylko czarne?????
Nie chcę smutnego, czarnego telefonu. Przeglądając ofertę Orangę wpadł mi w oko samsung s5150 ale im dłużej go oglądam tym bardziej wydaje mi się tandetny . W ogóle brak opinii użytkowników a jak już jedną znalazłam to ...ktoś napisał , że jest to telefon do białych kozaczków....SE jalou też mi się podoba (chociaż nigdy nie miałam tej marki ) ale nie odpowiada mi ten proponowany niebieski....podoba mi się też czekoladka LG czarno-czerwona ale nie mam jakoś zaufania do LG...no i widzisz jaka ze mnie upierdliwa baba :D

#420879  autor: Raskus
 04 sie 2010, 13:00
anja - w takim razie tutaj byłyby telefony proste w obsłudze tylko do dzwonienia i pisania sms'ów, bez zbędnych bajerów, czyli za 1 zł. Z aparatem takie też się znajdą.

Dla taty taki się znajdzie na pewno.
Dla mamy również, już nawet mam jeden na myśli.

Tutaj kolory głównie tylko czarne, ewentualnie tutaj można uderzyć w LG chocolate. Kolor czarny z czerwonym, według mnei bardzo dobry jak dla kobiety, jeżeli Ci nie odpowiada pełna czerń.

Właśnie napisałaś mi o czekoladce, hehe :)
Myślę, że bez problemu sie uzgodni tutaj odpowiedni dla Ciebie telefon, tylko po prostu chwilke czasu trzeba poświęcić by się dogadać, co komu odpowiada :lol:

#420919  autor: awa2001
 04 sie 2010, 15:13
podaj nam swoj numer na ktory mamy zadzwonic, wtedy podamy Ci optymalną wersję, porownasz ją z Internetem i juz:)
P.S pojawił sie Iphone 3Gs /8GB
P.S.2 nie mozna narazie zdejmować punktow Payback, do konca tygodnia mają to zrobić

doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego) :))) internet bezprzewodowy również

#421065  autor: Raskus
 05 sie 2010, 01:50
Dokładnie, tak jak było omawiane że 4tego ma wejść :D
No i anja, mam tutaj dla Ciebie na myśli jeden telefon, ale to tak jak już zostało napisane ;)

#421143  autor: Pijo
 05 sie 2010, 13:23
Pytanie do konsultantów, ewentualnie osób które brały taką ofertę : ile wynosi kara za zerwanie umowy przy taryfie Delfin 59 bez telefonu (opcja z WiW) z umową na 20 miesięcy ?

#421156  autor: awa2001
 05 sie 2010, 13:46
Pijo pisze:Pytanie do konsultantów, ewentualnie osób które brały taką ofertę : ile wynosi kara za zerwanie umowy przy taryfie Delfin 59 bez telefonu (opcja z WiW) z umową na 20 miesięcy ?
Kara zalezy od teco co dostales i od tego ile miesiecy zostało do końca umowy ( czyli co miesiąc się zmniejsza)

doradca klienta indywidualnego ( i w drodze wyjątku firmowego) :))) internet bezprzewodowy również

#421158  autor: Pijo
 05 sie 2010, 13:53
awa2001 pisze:Kara zalezy od teco co dostales i od tego ile miesiecy zostało do końca umowy ( czyli co miesiąc się zmniejsza)
To wszystko to ja wiem. Chodzi mi o nową umowę (nie przedłużenie) i kwoŧę kary jaka wpisana jest na umowie.

#421199  autor: awa2001
 05 sie 2010, 16:28
????? jak wyżej, nie ma znaczenia czy nowa czy przedluzenie, ma znaczenie co dostaniesz i kiedy zerwiesz, nie ma jednej kwoty, poza tym, wszystko co dotyczy nowych umów to nie ten wątek:)

#421200  autor: Pijo
 05 sie 2010, 16:46
awa2001 pisze:????? jak wyżej, nie ma znaczenia czy nowa czy przedluzenie, ma znaczenie co dostaniesz i kiedy zerwiesz, nie ma jednej kwoty, poza tym, wszystko co dotyczy nowych umów to nie ten wątek:)

:) .
Dobra napiszę jeszcze raz. Tu jest link do tek promocji :

http://www.orange.pl/portal/map/map/pos ... ectedTab=1

Delfin 150 , wliczone Wieczory I Weekendy, cena 59zl, umowa 20 msc, bez telefonu, nowy klient - tyle nic więcej. Interesuje mnie tylko jaka kwote kary/przyznana ulgę (jak zwał tak zwał)) mam wpisana na umowie - kwota musi byc podana na umowie bo od niej wylicza sie wysokość kary w zależności od ilości miesięcy pozostałych do końca umowy.

Wiem , ze w tym wątku udzielają sie tez "salonowcy" , którzy podpisują z klientami nowe umowy i moze oni mogą to sprawdzić, dlatego tu napisałem

#421201  autor: awa2001
 05 sie 2010, 17:06
ok, taka suma będzie rzeczywiscie jednakowa dla wszystkich przy standardowej umowie.
moze trafię na takiego klienta to dam cynk

#421224  autor: pomaranczowy
 05 sie 2010, 18:27
786.00 :)

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)

#421229  autor: Pijo
 05 sie 2010, 18:51
pomaranczowy pisze:786.00 :)
Dzięki.

#421232  autor: pomaranczowy
 05 sie 2010, 18:55
Nie ma za co. Polecam się na przyszłość ;)

Prezenty: 4gift.cupsell.pl ;)

#421542  autor: Misza
 06 sie 2010, 21:19
Może komuś to pomoże:
Wznowiłem umowę, taryfa Orange dla Firm 125, średnie rachunki ok. 80-90zł
LG GT540 za złotówkę, 5 "bezpłatnych" numerów (płatnych 1,22 a nie 6,1) na 24 miechy i pakiet E-mail dla Firm (czy jakoś tak - limit 50MB) na 24 miesiące.
Jak dla mnie to pasuje.

W salonie proponowali LG GT540 za złotówkę, 5 "bezpłatnych" numerów na 6 miesięcy i stwierdzenie, że więcej na prawdę nie da rady ;-)

#422112  autor: keq
 10 sie 2010, 10:12
Jesli kogos interesuje to od jutra 11.08.2010r. do oferty firmowej wejdzie Sony Ericsson Xperia X10 Mini

pozdrawiam, keq

#422323  autor: telemaniak93
 11 sie 2010, 13:41
Czy któryś z konsultantów orientuje się dlaczego z cenników wycofano dwa samsungi a mianowicie omnia II i omnia HD? Może macie jakąś na magazynie? W jakiejś promocyjnej cenie? :) Jeśli tak to bardzo proszę napisać bo mam umowę na przedłużeniu :P
  • Strona 80 z 208
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 208
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80