marek_lubin pisze:Witam!
Korzystam z oferty na kartę (play fresh). Chodzi mi o ceny smsów ze strefy 1 (Turcja) do Polski. Na stronie play nic nie znalazłem co by mnie zaspokoiło. )
1 zł brutto
marek_lubin pisze:Kolejne pytanie: Jak to jest z ofertą tani roaming? Czym ona się różni od zwykłej oferty roamingu (oprócz oczywiście ceny) oraz jak z niej skorzystać. (bo z tego co zrozumiałem przed trzeba wybrać 0048 i numer odbiorcy i tyle?)
Jak korzystać z usługi "Tani roaming":
1. Wpisz żądany numer poprzedzając go + lub 00 oraz prefiksem międzynarodowym
2. Na ekranie zobaczysz potwierdzenie zgłoszenia
3. Po chwili system do Ciebie oddzwoni – najczęściej z numeru +48790
4. Zaakceptuj połączenie
5. Poczekaj na połączenie z rozmówcą (może to potrwać kilkanaście sekund, nie odkładaj w tym czasie słuchawki.
6. Płacisz dopiero od momentu, w którym twój rozmówca odbierze
[ Dodano: 2010-07-31, 07:11 ]
osachorzow pisze:bleckwarrior czyżby udzielił Ci się powszechny problem OK znany jako jednostka chorobowa 'nieumiejętność czytania ze zrozumieniem'?
.
jakbyś nie zauważył wcześniej, napisałem że jeśli nie brał to jest inna sprawa. W pierwszym poście było to inaczej ujęte. Ostatni raz się w tym temacie wypowiadam. Ja tylko dodałem jaka jest różnica między sms-em marketingowym ,a informacyjnym.
pozdrawiam
ponieważ całe życie się uczę, moje zdanie z dzisiaj w danym temacie,niekoniecznie musi być takie samo, jak wczoraj -a jutro takie samo jak dziś.