• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #420014  autor: pawlisko123
 29 lip 2010, 23:20
witam,przedłużał ktoś teraz umowę na internet?mam pytanie czy można coś dostać za przedłużenie,np. router za 1 albo abonament taniej niż normalnie,proponowali mi 6mb za 68 zł na rok lub 63zł na 2 lata? będzie coś tańszego?internet na lini tp.

#420016  autor: kamil1221
 29 lip 2010, 23:29
Nie... masz taką promocję na przedłużenie jaka w chwili obecnej obowiązuje każdego Klienta.
Możesz zrobić sobie promocję wiązaną - jeśli nie masz telefonu w TP, zmieniając go na "Nowy Orange Stacjonarny", bądź posiadając abonament w Orange większy lub równy 55 zł/mies.
Wtedy za 6Mb/s zapłacisz 65 zł - 1 rok / 60 zł - 2 lata.
Oczywiście również przysługuje Tobie pakiet 30 zł.

#420053  autor: galtom
 30 lip 2010, 11:59
Albo możesz rozważyć przejście do Netii... LLU albo ich miedź (jesli jest u Ciebie) a jak nie to BSA, te 6mb/s bedziesz miec chyba taniej niz w TP.
Zreszta abo na telefon tez maja fajny - mam non stop swiat i jestem bardzo zadowolony!

Pozdrawiam,
Galtom

#420263  autor: Vieslav
 31 lip 2010, 17:44
Ja przedłużałem. Nic nie dostaniesz, nawet modemu. Proponują to samo, co każdemu nowemu.
Możesz zrobić sobie promocję wiązaną - jeśli nie masz telefonu w TP, zmieniając go na "Nowy Orange Stacjonarny", bądź posiadając abonament w Orange większy lub równy 55 zł/mies.
Dziwne, podpisałem aneks w promocji wiązanej - 1mb/s na dwa lata za 40zł, a mam Orange Abonament 35zł. Pytałem nawet pana, który dzwonił z przedłużeniem, czy na pewno nie będzie problemów, bo wiem, że teoretycznie nie kwalifikuje się na wiązaną ofertę. Mówił, że nie i rzeczywiście mam tak na aneksie. Może to taki bonus dla przedłużających?