• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #418853  autor: vcppp_p
 24 lip 2010, 00:18
Cześć,
przedłużam umowę i chcę wziąć HTC Desire. Problemem jest to, że przedłużyć umowę mogę tylko w punkcie obsługi (nie mogę drogą kurierską) - ze względu na to że podpisuję to z pełnomocnictwa - numer jest zarejestrowany na kogoś innego.
Ponieważ telefonu który mnie interesuje nie ma w tej chwili na magazynie, to umowy przedłużyć nie mogę. Stąd pytanie do bardziej doświadczonych/obeznanych - ile może potrwać do momentu pojawienia się tego telefonu w magazynie?
Może mieliście podobne doświadczenia z innymi modelami dawniej?

Pozdrawiam,
V.

#418886  autor: amigo007
 24 lip 2010, 11:38
Witam ciężko tu cokolwiek powiedzieć, bo wszystko zależy od konkretnego punktu. Najlepiej to zamów telefon który cię interesuje, zostaw swój numer tel. i niech dzwonią jak będzie :-)
 #418950  autor: st.konsultant
 24 lip 2010, 18:11
vcppp_p pisze:Cześć,
przedłużam umowę i chcę wziąć HTC Desire. Problemem jest to, że przedłużyć umowę mogę tylko w punkcie obsługi (nie mogę drogą kurierską) - ze względu na to że podpisuję to z pełnomocnictwa - numer jest zarejestrowany na kogoś innego.
Ponieważ telefonu który mnie interesuje nie ma w tej chwili na magazynie, to umowy przedłużyć nie mogę. Stąd pytanie do bardziej doświadczonych/obeznanych - ile może potrwać do momentu pojawienia się tego telefonu w magazynie?
Może mieliście podobne doświadczenia z innymi modelami dawniej?

Pozdrawiam,
V.

Przedłużyć umowę możesz również poprzez kuriera. Jeżeli na koncie jest adnotacja, że Ty możesz podpisać umowę to konsultant przekazuje informację do firmy kurierskiej i po problemie.

Inna sprawa, że w centralnym magazynie HTC też nie ma. Dostawca ma w te chwili jakieś problemy i telefony pojawią się prawdopodobnie ok 8 sierpnia.
 #418982  autor: vcppp_p
 24 lip 2010, 21:06
st.konsultant pisze: Przedłużyć umowę możesz również poprzez kuriera. Jeżeli na koncie jest adnotacja, że Ty możesz podpisać umowę to konsultant przekazuje informację do firmy kurierskiej i po problemie.
Owszem, adnotacja widnieje w systemie, i - niestety - w BOA konsultant powiedzial ze w przypadku przedluzania "z upowaznienia" nie ma mozliwosci wybrania drogi kurierskiej - dokumenty musza zostac podpisane w punkcie Ery.

W takiej sytuacji pozostaje czekac ... :(

#419297  autor: boczi
 26 lip 2010, 15:27
Witam,
właśnie przeczytałem newsa na temat zmiany ekranów w HTC Desire - i to jest powodem opóźnienia.
Niestety nic nie wiadomo na temat, kiedy mogą być dostępne z SuperLCD.
Czy ma ktoś numer do HTC na Polskę?

#419325  autor: vcppp_p
 26 lip 2010, 17:47
Też właśnie czytałem tego newsa i ciekawi mnie czy jeszcze uda mi się załapać na jakiś AMOLED czy będę czekał (pewnie dłuuuugo) aż wejdą na SLCD...