bigman pisze:D@rio pisze:A skąd Ty wiesz że używam Plusa? z Plusem mam tylko umowe która się kończy w Maju i wtedy ją rozwiąże. Ale wolę Erę. Czekam na Nokie 6822 w Erze i przerabiam swojego TakTak'a na abonament wtedy jak tylko się pojawi

Oczywiście też czekam na 16.01 i zobaczymy co pokażą Nasi operatorzy

...
Gdzies na forum przemknelo mi ze masz wszystkie prepaidy (chyba poza SS) i abo w max proficie. Stad wniosek ze uzywasz najtanszego rozwiazania jakim jest taryfa biznesowa.
Co do czekania.. Dziwne zjawisko zauwazylem na tym forum.. Od listopada ludzie kaza czekac - to na listopad, to na 1 grudnia, pozniej na swieta, pozniej na nowy rok itd. Tak czekajac na lepsze oferty to mozna wiecznie a tak na prawde nic nie miec wiecej nie podpisujac i nie biorac tego co jest. Pamietaj ze chytry dwa razy traci
P.S. Telefon o ktorym piszesz posiadam. Jest OK, poza bateria - trzyma tylko 3 dni (wg producenta 7-14 dni). Dzienne rozmowy na poziomie 20 min + czasami 1 godzina w nocy. Jednak bez wzgledu na to czy gadam czy nie to i tak dosc szybko sie rozladowuje

Fakt, posiadam troche kart

Nie posiadam tez Heyah. Jednak rozwiazanie pre-paid wiadomo ze nigdy nie zastapi post-paid. Natomiast MaxProfit...dobry jest, owszem. Ale juz kiedys pisalem o PlusGSM w kontekscie traktowania klientow biznesowych...jak czesto czytasz moje wypowiedzi to powinienes pamietac. Pozatym to rozwiazanie wcale nie jest najtansze bo SMSy sa dosc drogie np. A tak w ogole to duzo ostatnio cos dzwonie do Ery (pod okreslony numer) dlatego TakTak mnie wychodzi taniej i stad chce sobie przerobic na Era Abo jak tylko sie pojawi w ofercie wspomniany przeze mnie telefon.
Co do czekania...no coz, sam zapewne wiesz ze 16.01 jest dosc przelomowa data w polskiej telekomunikacji. Dlatego mysle ze warto poczekac. Zobaczymy co operatorzy zaprezentuja tym razem!

Ale masz racje, fakt...jest taki trend

Jeszcze wczesniej ludzie czekali na Orange, hehehe...
P.S
A ja mam Nokie 6820

ale ten telefon, czyli 6822 mi sie poprostu podoba

Pozatym ma lepszy wyswietlacz i lepszy aparat podobno

A pozatym...ladnie wyglada i ma pelna klawiaturke co czesto poprostu ulatwia mi zycie

Dlatego na niego czekam w Erze...