Widzisz, jest taka sprawa.
Moja nokia kilka dni po zakupie wylądowała w serwisie regenersis. Oczywiście , z tytułu niezgodności towaru z umową. Powodem był brak wbudowanego flesza. Potwierdzono to, ze wcale tam go nie było, wymieniono górną klapkę(z szybka od flesza) i flesza. Dostałem telefon po ok. tygodniu bo było jakieś tam święto, potem wolne i całą naprawa dlatego trwała tydzień. Dokładnie tydzień temu do salonu play zaniosłem ponownie telefon. Zrobić chciałem to wcześniej, ponieważ usterka pojawiła się prawie od razu po powrocie z serwisu, ale pojawiłą się na chwilę, póżniej ustała. Póżniej znów nastapiła i zdecydowałem się zanieśc, okazało się, że mają remont salonu i trwało to 1.5 tygodnia. Usterką tą jest niedziałający mikrofon. Jednego dnia działa, drugiego dnia nie. I tak róznie, loteria. Oczywiście kontaktowałem się z supportem nokia, (powiedzieli, ze mikrofon albo moze działac, albo definitywnie nie - dziwne) Tydzien temu zaniosłem telefon do salonu, przyjęto na niezgodnośc towaru z umową. Na stonie Regenersis sprawdzam po IMEI i na razie nie mają go w bazie. Dzwoniłem wczoraj, powiedzieli, ze taki telefon do nich nie trafił.
Nie wiem co robić, czy iść do salonu (może zapomnieli wysłać? ), a może dwie Panie po prostu zwlekają celowo, bo jakoś po tej pierwszej reklamacji mnie nie polubiły jakoś..
Sam już nie wiem co robić. Tym razem był zastępczy samsung, ale ten szrot nawet dnia nie trzyma na baterii, poza tym jakoś nie chcę trzymać telefonu wartego może 50 zl, gdzie jak coś się z nim stanie płacę 600 zł. (Oczywiście, zapis rozumiem, ale nie jest on adekwatny do stanu tego telefonu, bo jest on w stanie opłakanym)
Pozdrawiam,