Uff, trochę mnie nie było i od razu tyyyyle pytań

. Ok, to po kolei

.
pib84 pisze:Witam, mam taki problem z Play, tak ok. roku temu (perfidnie, zaraz po przedłużeniu) została naliczona opłata za przesył danych mimo iż na moim koncie były jeszcze środki.
W chwili zmiany potrzeba do 24 godzin, aby zostały przyznane Ci wszystkie odpowiednie środki, wynikające ze zmiany taryfy. Z tego co widziałem, niestety, jeszcze nie zdążyły się przyznać a zmiana była w trakcie, kiedy wykonywałeś te czynności. W tym przypadku przykro mi, ale reklamacja niezasadna.
pib84 pisze:czemu akurat 2,76zł zostało mi zwrócone a nie 2,75zł.
Tą sprawę dokładnie wyjaśniono Ci w odpowiedzi na zgłoszenie nr 11956648. Co do tej odpowiedzi nie mam żadnych zastrzeżeń.
pawelpp pisze:P4Y mam pytanie bardzo techniczne
muchakk Ci to dokładnie wyjaśnił.
Muchakk, dzięki
TrustNoOne pisze:@ P4Y - mam pytanie odnośnie faktur elektronicznych.
Wiesz co, nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, o co Ci chodzi, ale samego pliku technicznego, który jest wysyłany, nie otworzysz. On jest odpowiednio zaszyfrowany dla US. Ty Masz mozliwość podglądu (standardowo) i ten podgląd ewentualnie otworzyć. Zresztą jak dobrze kojarzę, te pliki systemowe w fv elektronicznej, chyba nie są ZIPowane.
TrustNoOne pisze:PS Symfonia dopytuje o hasło do pliku także tylko skąd je pobrać?
Jak wspomniałem, pliki są zaszyfrowane celowo (odpowiednio zabiezpieczone. Odpowiedni program do odszyfrowania posiada jedynie US).
Malibu pisze:A ja mam pytanie odnośnie mojej reklamacji, czy coś się z nią dzieje?
Dałem Ci info na PW w tej sprawie.
osachorzow pisze:Play2You2 szczegóły na PW.
Coż, dałem Ci info w tym temacie na PW.
ziomek19902 pisze:Witam Zainstalowałem u siebie w telefonie GGPLAY
Daj mi szczegółowe info na PW, podaj mi tylko twój numer telefonu (o ile chcesz oczywiście).
Przekazałem info do odpowiddnich osób już jakiś czas temu. Dalej nie mam na to wpływu.
blazejek pisze:według nich to pewnie cała Polska ma zasięg PLAY 3G
Niedługo będzie

.
lwiczek pisze:mógłbyś podać temat gdzieś dalej? (;
No niestety, w tej kwestii to tylko on może odpowiedzieć

.
XPiotrX pisze:Kończy mi się pod koniec lipca umowa w Play (klient indywidualny). mam dwie opcje:
W zasadzie to polecam Ci zrobić cesję (na biznes) i wtedy przedłużyć Umowę jako Klient biznesowy. To będzie dla Ciebie korzystniejsze. Jeżeli chodzi o czas, to zgodnie z Porozumieniem cesjii, ma być zrealizowana maksymalnie w ciągu 30 dni. Jeszcze jedno, będąc Klientem "zwykłym", nie ma mozliwości przedłużenia Umowy z Ofertą biznesową.
metpablo pisze:Widzisz, nie wszyscy podzielają Twoje zdanie.
Jak wspomniałem, sprawa została przekazana.
Raul pisze:Pzypomniałem i co? I NIC.
W tej sprawie rozmawiał z Tobą telefonicznie nasz konsultant (w zasadzie konsultantka

). Szczegóły są Ci znane.
carolcia pisze:witam mój problem to opóźniona odpowiedź na reklamację
Daj mi na PW chociaż numer zgłoszenia lub Twój numer telefonu. Sprawdzę co jest z tym zgłoszeniem. Opisz mi jeszcze krótko o co dokładnie chodziło.
Tony Soprano pisze:Dobra opiszę mój problem, bo BOK nie odpisuje, a może ktoś z forumowiczów ma pomysł.
Podobnie jak "carolcia", daj mi info na PW.
Malibu pisze:Czyżby nam play4you zaginął?
Ależ skąd, żyję

. Nie martwcie się, zawsze będę tu z wami

.
Uff, to chyba odpowiedziałem na wszystkie pytania

. Jakby co, to zadawajcie mi je również na PW. W miarę możliwości postaram się na nie szybko odpowiedieć. Z pewnością odpowiem na każde pytanie.
Pozdrawiam serdecznie.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.