Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
W Orange domyślnie pod lewym jest idź do, a pod prawym są kontakty.margeo pisze:Nie wiem, czy to jest reguła, ale w tych modelach, które miałem w ręce 6303i (z Ery i Plusa) pod prawym przyciskiem był na stałe internet
babeo czy te ikony są takie jak w 7230? Ta Twoja służbowa 6303 jak wytrzymuje trudy i znoje? Chodzi mi o obudowę.babeo pisze:Bawiłem się dziś 6303i z Orange, ten nowy soft da się jednak polubić, jest szybki, a te duże ikony, nawet ujdą w tłoku
Nie wiem jakie są w 7230, a tak na szybko w necie nie znalazłem zdjęci menu.Prometo pisze:czy te ikony są takie jak w 7230?
Rewelacyjnie. Mamy ich z 20 sztuk w firmie i jest super. Telefon jeździ ze mną po budowach, ląduje czasem w piachu, lata gdzieś w samochodzie. A śladów użytkowania ma bardzo mało. Obudowa o wiele bardziej wytrzymała niż w 6300. Pod wyświetlaczem nie mam żadnych pruszków itp.Prometo pisze:a Twoja służbowa 6303 jak wytrzymuje trudy i znoje? Chodzi mi o obudowę.
Aktywny tryb gotowości = belka ze skrótami na pulpicieJaro070 pisze:Może ktoś opisać jakie są różnice w "Aktywnym trybie gotowości" i w ogólnej szybkości działania telefonów?
A można notatkę dodać? Tak jak w 6151?kowcio pisze:Aktywny tryb gotowości = belka ze skrótami na pulpicieJaro070 pisze:Może ktoś opisać jakie są różnice w "Aktywnym trybie gotowości" i w ogólnej szybkości działania telefonów?
A szybkość działania... Podobno 6303i działa szybciej. 6303 miałem i czasami potrafiła dużej pomyślec niż te nowe modele. Ale to nie przeszkadza... Dłużej otwiera się np. wiadomość lub menu aplikacje.