gram na gieldzie, wszystkie transakcje przeprowadzam przez internet, ale niestety nie czesto jestem w domu przy kompie a taka zabawa tego wymaga [dzisiaj moglem przez jeden dzien zarobic 4000 zeta a zarobilem tylko 2000] i w zwiazku z tym chce kupic "cos" by moc takie transakcje przeprowadzac w kazdym miejscu, najodpowiedniejszy bylby telefon, oczywiscie z symbianem i "normalna" przegladarka internetowa... nie chce od razu leciec do komisu bo tam mnie moga uciulac i dac bubel, dlatego najpierw chce sie poradzic na forum. a wiec szukam telefonu w ktorym strona www.cdm.net.pl bedzie sie dobrze ladowala [nie bedzie zadnych problemow], do potwierdzania transakcji wykorzystywany jest klucz w oddzielnym pliku dlatego to jest tez warunek [musze moc zaladowac ten klucz]. czy jest komorka ktora podola takiemu zadaniu? bo nie widzi mi sie kupowanie notebooka, jeszcze zostaja palmtomy ale przeciez niektore komorki sa z palmtomami zintegrowane... cena nie gra duzej roli, zastanawialem sie nad se p910i ale nie wiem czy spelni on moje wymagania co do strony i klucza. aha, i jeszcze dobrze gdyby telefon mial duzy i najlepiej dotykowy wyswietlacz [dla wygody]
licze na szybka pomoc
licze na szybka pomoc