• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 76 z 96
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 96

#416600  autor: waeren
 12 lip 2010, 22:13
Ja dostałem bez negocjowania 15 PLN i w tym 60 minut, ale w salonie tego nie dostaniesz, nie mogą po prostu. Wysłałem zapytanie o ofertę przedłużeniową przez I-BOA i to była oferta jaką dostałem na maila, uważam że jest niezła, bo mnie też interesowało jak najmniej płacić niż podwajać minuty za tę samą cenę, i chyba osiągnąłem co chciałem bo mam 60 minut za 15 PLN :twisted:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#416609  autor: osachorzow
 12 lip 2010, 23:03
waeren, a kiedy to było, w tym roku? Bo około rok temu to Era proponowała nowe aktywacje NED60 ludziom bez abonamentu komórkowego za 15zł... później szybko się z tego wycofali :(

#416652  autor: waeren
 13 lip 2010, 10:24
Przedłużałem w tym roku w marcu:) i też się lekko zdziwiłem, bo chciałem 20 PLN za 60 minut, tak jak miałem do tej pory, a Pani w punkcie mówi że tylko 25 PLN za dwa razy więcej minut, czyli 120. Mi to nie było potrzebne i myślałem o wypowiedzeniu, ale wszedłem na I-BOA i wysłałem zgłoszenie z chęcią przedłużenia i dostałem taką ofertę:

........"Witam,

Dziękuję za nadesłaną korespondencję.

Mam przyjemność przedstawić indywidualną ofertę przygotowaną specjalnie dla Pana. Jako Stali Abonenci sieci Era, zyskuje Pan możliwość skorzystania z jednej z propozycji: Oferty z Wymianą Aparatu lub Oferty Dodatkowych Minut.*

OFERTA MINUT:

Jeżeli jest Pan zadowolony z aktualnego aparatu, a zależy Panu na ograniczeniu kosztów otrzyma Pan pakiet bezpłatnych minut na okres pełnych 12 Cykli rozliczeniowych w rewelacyjnej cenie:

Proponujemy taryfę:

Nowa Era Domowa 60 w cenie 15, 00 zł z VAT z pakietem 60 bezpłatnych minut przez 12 Cykli rozliczeniowych (na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych oraz na połączenia na numery stacjonarne do Unii Europejskiej, USA i Kanady oraz na połączenia na numery komórkowe do USA i Kanady).

OFERTA Z WYMIANĄ APARATU:

Jeżeli priorytetem dla Pana jest wymiana dotychczas użytkowanego telefonu na nowy proponujemy jeden z poniższych zestawów na 24 pełne Cykle Rozliczeniowe:

- Abonament 30 zł z VAT, obniżony przez pierwsze 2 miesiące do 1zł. z VAT: 120 minut do sieci Era i na stacjonarne w Polsce, UE, USA i Kanadzie
- Abonament 30 zł z VAT, obniżony przez pierwsze 2 miesiące do 1zł. z VAT: 200 minut na 5 numerów do sieci Era i na stacjonarne w Polsce, UE, USA i Kanadzie
- Abonament 44 zł z VAT, obniżony przez pierwsze 2 miesiące do 1zł. z VAT: 1000 minut na krajowe numery stacjonarne w wieczory i weekendy

Dodatkowo będzie Pan mógł zakupić nowy model urządzenia w cenie promocyjnej.
Wykaz wszystkich aparatów wraz z cenami promocyjnymi przy poszczególnych taryfach jest dostępny na naszej stronie internetowej pod adresem:

http://www.era.pl/r/era_pl_repo1/docume ... onu_ed.pdf

W trakcie trwania Aneksu będzie Pan mógł aktywować jedną lub kilka różnych pakietów usług promocyjnych:

Era i stacjonarne 60: Pakiet 60 min na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych
oraz na połączenia na numery stacjonarne do Unii Europejskiej, USA za 10 zł z VAT

Era i stacjonarne 120: Pakiet 120 min na połączenia do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych
oraz na połączenia na numery stacjonarne do Unii Europejskiej, USA i Kanady za 15 zł VAT

5 wybranych osób 200: Pakiet 200 min na połączenia z 5 wybranymi numerami: do Abonentów Era, Użytkowników systemu Tak Tak i użytkowników krajowych sieci stacjonarnych oraz na połączenia na numery stacjonarne do Unii Europejskiej, USA i Kanady oraz na połączenia na numery komórkowe do USA i Kanady za 15 zł VAT

Wieczory i weekendy 1000: Pakiet 1000 min wieczorami i w weekendy na połączenia do użytkowników krajowych sieci stacjonarnych za 29 zł z VAT

W celu realizacji oferty zapraszamy do punktu sprzedaży sieci Era......"

bez żadnych negocjacji, standardowo :twisted:

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#416667  autor: lolooo
 13 lip 2010, 11:05
hmmm na stronie Iboa sprawdziłem czy wymienie telefon ale spośród dostępnych telefonów nie ma samsunga wave??? ocb

[ Dodano: 2010-07-13, 16:07 ]
Jak wygląda sprawa z połączeniami do Play? bo w abonamencie są naliczane poza . Czy istnieje jakiś pakiet minut do Play? dodatkowy?

#417017  autor: paku2005
 14 lip 2010, 20:31
Witam

Pisalem 4 msce temu o tej umowie bez telefonu http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php ... ht=#393523 . Moj ojciec ma niestety mega problem z tymi od ery.
Mianowicie od dnia podpisania nie otrzymuje 200 minut tylko 120, a zamiast 3 dych jak bylo w aneksie napisane to placi po 100 zeta co miesiac ;/ (najwiecej 130). Rozmawial z konsultantka z ery, i najpierw kazala placic ta setke i dopiero reklamacja. Jest mozliwosc zerwania umowy z era w zwiazku z tymi nieprawidlowosciami? Juz zablokowali mu telefon i musi korzystac z TT. Z gory dzieki za odpowiedz.

#417228  autor: SACZI
 15 lip 2010, 21:17
Nowa Era 60, umowa bez telefonu.
Tak samo będzie po przedłużeniu, ale mam jedno "ale".
Wczoraj przeglądałem warunki umów bez telefonu i zauważyłem, że usunęli abonamentowe minuty do "wszystkich" i teraz zostały "prawie do wszystkich".

Czy rzeczywiście w pakiecie nie ma już połączeń do Playa?
Głupie pytanie, ale nie mogę w tej chwili odszukać tej strony.
No i jakiej oferty się spodziewać (do końca umowy 6 m-cy, więc nie ma jeszcze nic na koncie)?
Wiem, że oferowali to samo, czyli 120 min do wszystkich plus 120 min do Ery i stacjonarnych w cenie 30PLN zamiast standardowych 45PLN, które właśnie teraz płacę.
Rachunki to średnio 80PLN, bo doładowuję TakTak'a z abo, a i nie oszczędzam na rozmowach po przekroczeniu pakietów.

Co mogę wynegocjować z BOA?
Aktualny pakiet mi odpowiada, ale gdyby zmienili kolejność naliczania minut (te do ery i na stacjonarne przed pakietem do wszystkich), to bez wahania bym umowę podpisywał.
Teraz średnio 40-60 minut mi przepada co miesiąc, a za rozmowy do plusa, orange i innych muszę dodatkowo płacić.

Gdyby nie marna jakość usług Playa w moim regionie,bez wahania zmieniłbym operatora.
 #417238  autor: Fakers
 15 lip 2010, 21:55
Witam...
Po 10 latach bycia z Erą (średnie rachunki ponad 200 zł) przyszedł czas na przedłużenie umowy więc zadzwoniłem sobie do BOA i otrzymałem taką oto ofertę: 95 zł -> 475 minut do wszystkich sieci oprócz oczywiście Play i jakieś tam telefoniki za 1zł który w sumie jest mi zbędny ale podobno bez telefonu się nie opłaca itp...
Wszedłem sobie na ich stronę czytam i mnie ruszyło bo nowy abonent otrzymuje za 89 zł ->450 minut więc gdzie tu sens przedłużania z nimi umowy...
Chcę wypowiedzieć umowę przejść na TT a później do Orange gdyż wszyscy moi znajomi olali już te abonamenty i cieszą się z prepaida...
Poczytałem też tutaj ,że wielu z Was sobie chwali ofertę Play Freszz ale skoro wszyscy z moich znajomków są w Orange to znowu jako jedyny będę z innej beczki jak do tej pory...
To trochę wkurzające być tyle lat , płacić w terminie i dostać 25 minut więcej...Niech się gonią z tą ich ofertą.
Pozdrawiam
 #417246  autor: SACZI
 15 lip 2010, 22:15
Fakers pisze:Witam...
Poczytałem też tutaj ,że wielu z Was sobie chwali ofertę Play Freszz
Jesteś niewiarygodny (pracujesz dla Playa) i przypominasz mi "klakierów" Gettin Banku lub PO, co to podobne teksty na forach internetowych wypisują.

#417248  autor: Fakers
 15 lip 2010, 22:21
Kompletnie nie wiem co masz na myśli pisząc Twoje spostrzeżenia ale jeśli pracowałbym w Play to chyba nie miałbym abo w Erze i nie chciał Orange w prepaidzie...
Faktycznie są upały i trzeba być wyrozumiałym dla wszystkich.

#417256  autor: plustik
 15 lip 2010, 22:35
lolooo pisze:[ Dodano: 2010-07-13, 16:07 ]
Jak wygląda sprawa z połączeniami do Play? bo w abonamencie są naliczane poza . Czy istnieje jakiś pakiet minut do Play? dodatkowy?
Połączenie do Play niestety są naliczane poza abonamentem i żadnego pakietu do nich niestety nie ma.
paku2005 pisze:Moj ojciec ma niestety mega problem z tymi od ery.
Mianowicie od dnia podpisania nie otrzymuje 200 minut tylko 120, a zamiast 3 dych jak bylo w aneksie napisane to placi po 100 zeta co miesiac ;/ (najwiecej 130). Rozmawial z konsultantka z ery, i najpierw kazala placic ta setke i dopiero reklamacja. Jest mozliwosc zerwania umowy z era w zwiazku z tymi nieprawidlowosciami? Juz zablokowali mu telefon i musi korzystac z TT. Z gory dzieki za odpowiedz.
Jeżeli nic nie kombinujesz... to wydaje mi się że reklamacja powinna być uwzględniona na Twoją korzyść - jeżeli rzeczywiście oni oferują taki abonament o którym piszesz. (osobiście to jakoś nie chce mi się wierzyć żeby była aż taka rozbieżność w opłatach abonamentowych dotyczących jednej taryfy 30zl - 100zl =ale może się mylę i na koncie abonenckim jest jakiś błąd systemowy). Z zerwaniem umowy może Ci nie wyjść. Póki co jak Twój ojciec płaci abo po 100zł to sieć to później wyrówna gdyż będzie nadpłata - i Twój ojciec może przez jakiś czas nie płacić abo... Również mogą dać jakąś zniżkę jeszcze na abo lub jakiś pakiet minut.
SACZI pisze:Nowa Era 60, umowa bez telefonu.
Wczoraj przeglądałem warunki umów bez telefonu i zauważyłem, że usunęli abonamentowe minuty do "wszystkich" i teraz zostały "prawie do wszystkich".

No i jakiej oferty się spodziewać (do końca umowy 6 m-cy, więc nie ma jeszcze nic na koncie)?
Wiem, że oferowali to samo, czyli 120 min do wszystkich plus 120 min do Ery i stacjonarnych w cenie 30PLN zamiast standardowych 45PLN, które właśnie teraz płacę.
Rachunki to średnio 80PLN, bo doładowuję TakTak'a z abo, a i nie oszczędzam na rozmowach po przekroczeniu pakietów.

Aktualny pakiet mi odpowiada, ale gdyby zmienili kolejność naliczania minut (te do ery i na stacjonarne przed pakietem do wszystkich), to bez wahania bym umowę podpisywał.
Teraz średnio 40-60 minut mi przepada co miesiąc, a za rozmowy do plusa, orange i innych muszę dodatkowo płacić.

Gdyby nie marna jakość usług Playa w moim regionie,bez wahania zmieniłbym operatora.
"prawie do wszystkich" - chodzi tu o interpretację oferty. Minuty nie są do wszystkich - do W3 tak ale do Play nie. Nie ma tu nad czym dyskutować.

W podstawowych minutach w abonamencie nie ma minut do Play - trzeba dodatkowo płacić.
PS. Już jakiś czas temu (w poprzednich ofertach abonamentowych) wprowadzili minuty dodatkowe oprócz Play. Teraz już nie ma minut dodatkowych/pakietu - w standardzie nie masz minut do Play.

Co do negocjacji oferty i co możesz zyskać przeczytasz kilka stron wcześniej.

Jeżeli chodzi o kolejność naliczania minut do Ery i stacj - to wydaje mi się że są one wykorzystywane przed minutami w abo. Także chyba nie masz się o co martwić.
Fakers pisze:Witam...
Po 10 latach bycia z Erą (średnie rachunki ponad 200 zł) przyszedł czas na przedłużenie umowy więc zadzwoniłem sobie do BOA i otrzymałem taką oto ofertę: 95 zł -> 475 minut do wszystkich sieci oprócz oczywiście Play i jakieś tam telefoniki za 1zł który w sumie jest mi zbędny ale podobno bez telefonu się nie opłaca itp...
Wszedłem sobie na ich stronę czytam i mnie ruszyło bo nowy abonent otrzymuje za 89 zł ->450 minut więc gdzie tu sens przedłużania z nimi umowy...
Chcę wypowiedzieć umowę przejść na TT a później do Orange gdyż wszyscy moi znajomi olali już te abonamenty i cieszą się z prepaida...
Poczytałem też tutaj ,że wielu z Was sobie chwali ofertę Play Freszz ale skoro wszyscy z moich znajomków są w Orange to znowu jako jedyny będę z innej beczki jak do tej pory...
To trochę wkurzające być tyle lat , płacić w terminie i dostać 25 minut więcej...Niech się gonią z tą ich ofertą.
Pozdrawiam
No i chyba to jest rozsądne podejście. Aktualne taryfy po byku również i "mi nie leżą" ze względu na smsy i brak minut do Playa. Dobrze że przedłużyłem umowę na poprzednich warunkach i taryfie. Obecnie chyba przeszedłbym do Orange Go... ale to kwestia indywidualna :)

Pzdr
plustik.

#417261  autor: SACZI
 15 lip 2010, 22:48
plustik pisze:
SACZI pisze:Nowa Era 60, umowa bez telefonu.

"prawie do wszystkich" - chodzi tu o interpretację oferty. Minuty nie są do wszystkich - do W3 tak ale do Play nie. Nie ma tu nad czym dyskutować.

W podstawowych minutach w abonamencie nie ma minut do Play - trzeba dodatkowo płacić.
PS. Już jakiś czas temu (w poprzednich ofertach abonamentowych) wprowadzili minuty dodatkowe oprócz Play. Teraz już nie ma minut dodatkowych/pakietu - w standardzie nie masz minut do Play.

Co do negocjacji oferty i co możesz zyskać przeczytasz kilka stron wcześniej.

Jeżeli chodzi o kolejność naliczania minut do Ery i stacj - to wydaje mi się że są one wykorzystywane przed minutami w abo. Także chyba nie masz się o co martwić.

Pzdr
plustik.
W Nowej Erze 60, którą w tej chwili mam minuty są podzielone na 2 części.
1, to 120 minut rzeczywiście do wszystkich sieci, czyli do Playa, CP itd.
2, to dodatkowe 120 minut, ale tylko do Ery i do stacjonarnych ( późną zima tego roku do tego pakietu dołączył Plus i Orange).
Pakiety są rozliczane w ten sposób, że najpierw pobierane sa minuty z pierwszego pakietu, czyli do wszystkich, a po wykorzystaniu z pakietu drugiego.
Oczywiście po wykorzystaniu pakietu 1, za połączenia do innych sieci niż Era i TPSA płace wg stawki cennikowej, czyli średnio się opłaca.
Jeżeli rzeczywiście jest jak piszesz, to Era stała się bardzo niekonkurencyjna i raczej wątpię, żebym przedłużył z nimi umowę - chyba, że pozostanę przy obecnej taryfie.

#417264  autor: plustik
 15 lip 2010, 22:58
SACZI pisze:W Nowej Erze 60, którą w tej chwili mam minuty są podzielone na 2 części.
1, to 120 minut rzeczywiście do wszystkich sieci, czyli do Playa, CP itd.
2, to dodatkowe 120 minut, ale tylko do Ery i do stacjonarnych ( późną zima tego roku do tego pakietu dołączył Plus i Orange).
Pakiety są rozliczane w ten sposób, że najpierw pobierane sa minuty z pierwszego pakietu, czyli do wszystkich, a po wykorzystaniu z pakietu drugiego.
Oczywiście po wykorzystaniu pakietu 1, za połączenia do innych sieci niż Era i TPSA płace wg stawki cennikowej, czyli średnio się opłaca.
Tak... było :)
Ale to było w NE60 - tych taryf już nie ma.
Pakiet nr 1 120 do wszystkich z Play i CF wymienne na smsy 1:3
Pakiet nr 2 120 do wszystkich oprócz Play i CF - niewymienne na smsy.

Minuty do Era i stacj są wykorzystywane przed tymi standardowymi w abo jeżeli:
- jest to pakiet np Wieczory i Weekendy
- pakiety Taniej do Era i Stacj
Za te pakiety płaci się dodatkowo (ale przy przedłużeniach często są w promocyjnych cenach).
SACZI pisze: Jeżeli rzeczywiście jest jak piszesz, to Era stała się bardzo niekonkurencyjna i raczej wątpię, żebym przedłużył z nimi umowę - chyba, że pozostanę przy obecnej taryfie.
Tak jak pisalem - kwestia indywidualna. Zależy ile piszesz smsów, gdzie dzwonisz, ile dzwonisz, czy potrzebujesz darmowy nr itp itd :)

#417272  autor: SACZI
 15 lip 2010, 23:18
plustik pisze:Tak jak pisalem - kwestia indywidualna. Zależy ile piszesz smsów, gdzie dzwonisz, ile dzwonisz, czy potrzebujesz darmowy nr itp itd :)
Aż zernkąłem na ostatnią fakturę i:
- 204 minuty rozmów
- "aż" 60 sms'ów
- kwota faktury 61 PLN.
Czyli "wykorzystałem" 224 minuty o około 1/3 zapłaciłem więcej niż podstawowy abonament.
Gdyby naliczanie minut było jak pisałem, nie przekroczyłbym abonamentu (no, w tym miesiącu bym przekroczył, bo dużo do Play dzwoniłem).
Jak widać, tendencja jest niekorzystna dla abonenta - wzrastają koszty korzystania z telefonu.

Gdzie dzwonię?
Wszędzie i o każdej porze.
Ja się nie zastanawiam tylko dzwonię dlatego taryfa płaska jest dla mnie najkorzystniejsza.
Nie toleruję żadnych pakietów, godzin tańszych/droższych, "darmowych" weekendów, sieci rodzinnych i tym podobnych wynalazków.
Dla mnie jednak najlepszy jest abonament, bo nie lubię doładowywać telefonów.

#417289  autor: Fakers
 16 lip 2010, 08:41
Witam ponownie...
Dzisiaj postanowiłem zadzwonić i zerwać wcześniej umowę kara za 2 numery to około 170 zł wiec nie majątek...Przełączono mnie do kogoś tam i Pani podczas naszej rozmowy już miała inną ofertę mianowicie 85 zł -> 475 minut + telefon umowa na 24 m-ce i na drugi numer 30zł -> 200 minut bez telefonu umowa na rok darmowe połączenia pomiędzy tymi dwoma numerami przez rok.
Kurcze denerwuje mnie to podejście bo z tego co widzę każdy mój desperacki telefon do BOK ze chciałbym zrezygnować kończy się nową ofertą - nie wiem ale w dalszym ciągu myślę ,że skoro osoby (3-4) do których najczęściej dzwonie są z Orange to jednak oferta na kartę będzie chyba jednak dobrym rozwiązaniem.
Oferta Ery nie jest może zła ale wkurza mnie to uwiązanie się znowu na 2 lata.
Ciekawi mnie do jakiej kwoty abonamentu mogą jeszcze zejść przy zachowaniu liczby 475 minut.
Może miał ktoś podobne doświadczenia umowy kończą mi sie 11.2010 i 12.2010 więc jeszcze dużżooo może się zmienić tylko ,że jakoś mnie się czekać nie chce i chyba bym sie lepiej czuł nie wiązać się już żadnym abonamentem 10 lat to chyba wystarczy ;)))
PZDR

#417294  autor: DiAbOlO
 16 lip 2010, 09:40
Jeśli myślisz, że z czasem jeszcze coś Ci zaproponują, to się grubo mylisz. No dobra, może zejdą jeszcze z abo 5 zł.
Ta inna oferta to nic innego jak to, co SUK może zaproponować każdemu, kto jest niezadowolony z tego co oferuje pierwsza linia i zostaje do nich przełączony (chociaż nie zawsze przełączają).
Oferta z telefonem jest klasykiem z SUK (zniżka 10 zł w porównaniu do oferty, która widnieje na www). Dziwne rzeczy napisałeś odnośnie minut w ofercie bez telefonu. Bo jest 35zł/160 min. lub 50zł/250 min. Dlatego albo przesłyszałeś się, albo konsultant coś źle powiedział...

P.S. Jeśli najczęściej dzwonisz do Orange, to po co jeszcze walczysz z Erą. Przenieś się do Popa lub Go, ew. abonamentu i po sprawie.

...:::DiAbOlO:::...

#417304  autor: Fakers
 16 lip 2010, 10:24
Dzięki za info...Nigdy przez ten okres bycia z nimi tak nie "dziadowałem" dlatego jestem trochę zdziwiony a jak widać to norma aby głupim 10 zł klienta przytrzymać.
Ze mną to jest jak ze starą babą ;)))
Jak już się zdecyduję to zawsze mi jakiś konsultant namiesza w głowie...a po rozłączeniu się jestem sam zły na siebie ,że nie podjąłem słusznej decyzji.

#417546  autor: osachorzow
 17 lip 2010, 13:21
Aktualna oferta SUK dla Nowej Ery Domowej:

Bez telefonu, aneks na 12 miesięcy:
NED bez pakietu minut 5zł
NED 60 minut 15zł
NED 120 minut 20zł
NED 200 minut 5 osób 20zł
NED 1000 minut 39zł

Z telefonem, aneks na 24 miesiące:
NED 60 minut 20zł
NED 120 minut 30zł
NED 200 minut do 5 numerów 30zł
NED 1000 minut 44zł

Dla mnie bezkonkurencyjna jest oferta bez minut za 5zł, bo zawsze można (?) sobie włączyć pakiet w razie potrzeby, bez wcześniejszego deklarowania się. Poza tym pakiet 10zł za 60 minut to w przypadku dzwonienia tylko na stacjonarne żadna łaska - tak czy siak 17gr ;) Pakiet ten opłaca się jedynie wtedy gdy dzwonimy do UE lub komórki Ery.

Dziwny jest skok ceny w przypadku pakietów 60 i 120 minut: bez telefonu 5zł, z telefonem 10zł.

Wydaje mi się, że to bardziej nie opuszczą ceny, bo to już całkiem dobra oferta i nie ma z czego obcinać... ale mogę się mylić ;)

#417823  autor: sql
 18 lip 2010, 19:14
Przez jaki okres czasu ważna jest niestandardowa ofeta "wytargowana" poprzez wysłanie e-maila
 #417937  autor: LuBe
 19 lip 2010, 13:16
Może ktoś się orientuje czy jest jakiś cennik i lista telefonów, które operator proponuje przy przedłużeniu umowy i jak go znaleźć na stronie ery? Czy ceny telefonów dla abonentów przedłużających umowę są niższe od tych, które era proponuje dla nowych abonentów? Przynajmniej kiedyś tak było, a teraz? Nie mam wysokiego abonamentu (45zł) ale kończy mi sie umowa niedługo i zapewne lada dzień będą do mnie dzwonić żebym przedłużył umowę. Chciałem się przygotować i poszukać jakiś fajny telefonik w przystępnej cenie.

#417970  autor: kwistas
 19 lip 2010, 15:35
http://www.era.pl/pl/indywidualni/moje_ ... en_telefon

To oferta dla stałych abonentów, na dole masz cennik telefonów w PDF.

Gdzieś 2 miesiące, może 3 przed zakończeniem umowy będziesz miał propozycję przedstawioną w iBOA, proponuje się tam zalogować z celu przeglądnięcia oferty.

Nie spodziewaj się tańszych cen telefonów (w podzwanianiu do np. Play są bardzo drogie), możesz obniżyć koszt telefonu jeśli zbierasz punkty Era Premium, powyżej 2000pkt. daje ci możliwość obniżenia ceny telefonu o 50zł.

Telefon, to zależy co Cię interesuje w odpowiednim dziale na tym forum, możemy Ci coś doradzić, byś nie został przez konsultantów Ery zrobiony w balona.
  • Strona 76 z 96
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 96
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76