• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #416746  autor: kowcio
 13 lip 2010, 16:00
Założyłem sobie wczoraj konto na portalu tp.pl
Zalogowałem się dzisiaj i patrze na historię faktur- kilka mam oznaczonych jako niezapłacone.
Saldo pokazuje mi 0,00 PLN.

Co jest grane? Czy to normalne, czy jak? Dlaczego tak pokazuje? Oni TP nie nie wiedzą (tiruriru).

Obrazek

Heh.

#416775  autor: poziom
 13 lip 2010, 17:32
Standard. Taki mają burdelik mały :)

U mnie dalej wisi w rogu

Minęło 15 dni od terminu płatności faktury FWR21xxx/006/10 wystawionej 2010-06-10.

Babka na 19393 gdy zapytałem czy należność wpłynęła powiedziała tak i nie mam czym się przejmować. Gdyby faktura była niezapłacona to wspomniałaby o tym na początku rozmowy.

#417554  autor: kowcio
 17 lip 2010, 14:27
Ehh teraz się loguję i patrzę- saldo 28,06. Niby faktura niezapłacona. Płaciłem 13.07.2010 przez ten ich system połączony z BlueMedia i dostałem tego samego dnia, że kwota została zaksięgowana...

Ja mam pytanie... Po co jest ten portal tp.pl, skoro tam wszystko pokazuje inaczej niż w rzeczywistości jest? Mam nadzieję, ze oni zaksięgowali wpłatę i nie naliczą mi odsetek i nie dostanę wezwania do zapłaty...