Forest150, znów dobra informacja - ta o niezmienianej cenie - dzięki, choć powiem szczerze, że będę teraz musiała troche pokombinować bo mam tak, że umowa na tel i inernet kończy mi się tego samego dnia i chciałam wypowiedzieć obie i wziąć abonament bez telefonu, drugi z kolei ale w cenie pierwszego (najtańszego) - i to byłoby o 10 pln mniej niż teraz płacę abo. za telefon, a playa online wziąć ponownie jako abonent (promocja) za te 55 pln i wtedy w zasadzie wychodzi tyle samo ile płacę teraz, ale skoro online mógłby zostać na tym poziomie 45 pln (pod warunkiem że nadal 10GB), to jest szansa na 10 pln w kieszeni miesięcznie..., oj trzeba będzie trochę pogłówkować jak to zrobić ...
Co do PlayOnline to ja też jestem zadowolona przez jakieś 80% czasu posuadania tej usługi, ale w momentach, gdy tak jak od kilku dni wciąż mnie rozłącza, po prostu nerwowo wychodze z siebie...

, ale jak napisałam cenowo PlayOnline nie ma chyba konkurencji.
Mnie na speedteście wyszło około 1,2 mb/s odbiór i około 101 kb/s wysyłanie, ale ja mieszkam w Warszawie niedaleko nadajnika na mokotowie, więc powinno być najlepiej jak być może

Modem mam Huawei E870 expresscard'a i działa ok, chociaż po 16 miesiącach codziennego działania diody zaczęły zmieniać kolory jak chcą, bez względu na to cz coś jest pobierane czy nie
Generalnie jestem zdania, że płacenie kolosalnych sum (u Konkurencji Playa) za kilka GB to przesada, a innym wyjściem z sytuacji moze być tylko "stały" internet i ewentualnie router. Ja muszę mieś internet bezprzewodowy, także przy tej ilości danych (10GB) PlayOnline jest bezkonkurencyjny, no, dla mnie przynajmniej

Są komórki i jest Nokia...