damik pisze:Mam 2 pytania.
W zasadzie w e-shop nie do końca jest to możliwe, gdyż trzeba podpisać stosowną Umowę. Co do 2 pytania, daj mi info w poniedziałek, to dokładnie to zweryfikuję.
Malibu pisze:Za mocno kusisz żeby to zostawić,
Ok, zdarzają się nam wpadki (ale już o tym wielokrotnie pisałem). Akurat jesteś ( i niektórzy inni też) tego przykładem. Niemniej jednak, jest to znikomy procent wszystkich zgłoszeń (szczegółów wam nie podam). Tak przy okazji, dziękuję za pw. Dalsze informacje już znasz.
kuwejt pisze:Odpowiedzi się nie spodziewam lecz powyższe sprawy należało sprostować
Moja wypowiedź jest jedyną, jaką możesz uzyskać w tym temacie. Więcej w tej sprawie nie zamierzam się wypowiadać. Pzdr.
Varssaux pisze:Od wczoraj nie dochodza do mnie smsy z Play
Jeżeli problem nie ustąpił, zrób zgłoszenie. Jak nadal nie będziesz miał sprawy rozwiązanej (po zrobieniu zgłoszenia i jego rozwiązaniu), daj mi info na pw.
XPiotrX pisze:Mam pytanie dotyczące dostępności Samsunga Omnii HD w Play
Przypomnij mi się z tą sprawą na pw w poniedziałek. Nie obiecuję, że coś uda mi się zdobyć, ale przynajmniej spróbuję.
ukefake pisze:i prawdopodobnie niepotrzebnie
Każdy ma prawo skorzystać z pomocy UKE i inncy instytucji prawnych (państwowych). Nie oznacza to jednak, że sprawa nagle przybierze inny obrót.
ukefake pisze:Z tego co słyszałem play nie będzie pisał do niego takich bzdur jakie czasem wysyła do uke, że o klientach nie wspomnę.
Odpowiadamy zgodnie ze stanem faktycznym sprawy i nie ważne, kto do nas pisze. Jeżeli jest nasz błąd, piszemy o tym, jeżeli nie ma, to nie przyznajemy się do niegto, przekazując stosowne dowody (identycznie jak w reklamacji czy odwołaniu). Nie ma znaczenia, czy pisze UOKiK czy UKE czy te może Rzecznik lub Klient. Sprawę badamy tak samo i wykonujemy te same czynności weryfikujące. Więcej niestety wam nie powiem na ten temat. Proszę was też o niezadawanie mi pytań dodatkowych, abym szczegółowo wyjaśnił tą kwestię, gdyż nie udzielę na nie odpowiedzi.
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.