• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #414505  autor: Sethus
 02 lip 2010, 19:40
Witam. Dzisiaj zacząłem się bawić czymś w menu serwisowym Samsunga F330. Coś pozmieniałem i teraz podświetlenie ekranu nie chce się wyłączyć. Lekko przygasa, ale nawet zmiana ustawień w telefonie z poziomu zwykłego menu ustawień nie pomaga. Jak to naprawić z poziomu menu serwisowego? Z góry dziękuję za odpowiedź

#414508  autor: kerim36
 02 lip 2010, 19:58
przywroc ustawienia fabryczne i moze pomoze, a jak nie to masz nauczke :D

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#414511  autor: Sethus
 02 lip 2010, 20:12
kerim36 pisze:a jak nie to masz nauczke :D
No to mam nauczke, bo już próbowałem i nie pomogło. A najśmieszniejsze jest to, że przed wpisaniem kodu PIN telefon działa normalnie, tak jak ustawiłem w opcjach (przygaszenie po 5 sekundach i całkowite wyłączenie po 10), ale po wpisaniu kodu już ekran nie gaśnie. Zauważyłem, że po wpisaniu PINu telefon przygasa po 5 sekundach, ale znowu robi się jasny po kolejnych 5 (kiedy ma się wyłączyć). Po kolejnych 5 sekundach znowu przygasa, ale później już nie gaśnie w ogóle

#414534  autor: orson_dzi
 02 lip 2010, 22:01
Grzeb znowu w ustawieniach, aż do skutku, albo szukaj w google na wszystkich możliwych stronach.
Jak posadziłem i550 przez menu serwisowe, to odpowiedź znalazłem dopiero na azjatyckiej stronie.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#414546  autor: kowcio
 02 lip 2010, 22:29
Spróbuj wpisać kod: *2767*3855# ale wszystkie dane zostaną usunięte. Jak ja to nazywam- samsungowy lek na całe zło, takie coś jak w Symbianie Twardy Reset. Dobrze, że da rade to zrobić samemu.

Powinno pomóc. Ale nie gwarantuję.