Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Niestety, tej informacji nie mogę Ci udzielić, ponieważ sam nie znam odpowiedzi. Sprawa jest jeszcze w toku. Z mojej strony mogę Ci tylko obiecać, że przekażę informacje i prośbę o szybszą realizację.pawelpp pisze:P4Y, skoro masz kontakt z osobą rozpatrującą zgłoszenie 18176760, to napisz mi chociaż kiedy mogę się spodziewać jego rozwiązania.
Rozumiem, że posiadasz taką opinię na ten temat, pozwól jednak, że ja mam inne zdanie w tym zakresie i uważam, że otrzymałeś ode mnie wystarczające informacje w odpowiedziach zwrotnych. Pozwól, że na tym zakończę moją wypowiedź i nie powrócę więcej do tego tematu. Uważam go za zamknięty.pawelpp pisze:ja nie przypominam sobie jasnej i jednoznacznej odpowiedzi
Z tego prawa można skorzystać na każdym etapie sprawy.pawelpp pisze:konsument może iść do sądu.
Ta kwestia była już wielokrotnie omawiana. Zachęcam do zapoznania się z historią wcześniejszych wpisów. Niemniej jednak, raz jeszcze odpowiem na to pytanie. Wypowiedzenie można złozyć pisemnie, przesyłając je na ADRES KORESPONDENCYJNY (informacje te zamieszczone są w Regulaminie). Sugeruję wysłanie wypowiedzenia listem poleconym. Podany przez Ciebie adres nie jest adresem korespondencyjnym, tylko siedziby głównej spółki. Wysłanie wypowiedzenia na ten adres może skutkować odesłaniem go do Ciebie z powrotem, lub znacznym opóźnieniem w rozwiązaniu Umowy (musielibyśmy odesłać ten list do miejsca właściwego). Dane dotyczące adresu korespondencyjnego znajdziesz na naszej stronie www.playmobile.pl w zakładce "kontakt", znajdującej się na samym dole strony.lukas63 pisze:W jaki sposób mogę złożyć wypowiedzenie umowy w play?
Chyba jednak nie, ponieważ pragnę Ci przypomnieć o tym wpisie...Raul pisze:play4you2 napisał/a:
pawelpp i Marens, jeszcze zdążyłem przeczytać wasze wpisy o tym, że was ignorujemy.
Mój za to zignorowaliście.
play4you2 pisze:Raul napisał/a:
Widzę, że kolega czeka na to samo co ja już 50 dni. Brawo Play, tak dalej a z waszej reputacji nic nie zostanie!
A czy kolega może mi coś więcej powiedzieć na ten temat?? Zapraszam na PW, wtedy postaram się wyjaśnić Ci wszelkie wątpliwości.
Jeszcze dzisiaj wyślę odpowiednie informacje, niemniej jednak, nie jestem w stanie obiecać, że zmiany zostaną wprowadzone.TrustNoOne pisze:PS Jeśli możesz to przekaż te sugestie do odpowiedniej osoby.
tylko i wyłacznie wysyłając pismo na adres korespondencyjny:lukas63 pisze:W jaki sposób mogę złożyć wypowiedzenie umowy w play? czy jest możliwość w punkcie play?
jeżeli nie to tylko przez pocztę? na adres P4 Sp. z o.o. ul. Taśmowa 7, 02-677 Warszawa?? czy możę na jakiś inny
Z chęcią prześledzę te odpowiedzi, więc jeżeli nie jest to dla ciebie kłopot, podaj proszę w pw numery tych zgłoszeń. Napisz też proszę, (o ile pamiętasz) kiedy była ta rozmowa o której piszesz, że konsultant "rzucił" słuchawką. Z chęcią sprawdzę ten fakt. Pozwolisz, że dopóki nie przeanalizuję tych spraw, nie będę się na razie na ten temat wypowiadał ok? I jeszcze taka skromna prośba, opisz mi w pw w wielkim skrócie o co chodziło (podobnie jak tu). Wynika ona z tego, że otrzymuję dużo wiadomości i taki opis pozwoli mi przypomnieć sobie bardzo szybko zgłaszaną sprawę.Malibu pisze:jeżeli play4you będą chcieli to chętnie prześlę im numery zgłoszeń,
Wysłałem PW.play4you2 pisze: W związku z tym ponawiam moje pytanie.. Czy mógłbyś mi powiedzieć coś więcej w tym temacie??
Pzdr.
Możesz napisać dowolny powód. Ważne jest tylko to, aby w wysłanym do nas wypowiedzeniu zaznaczyć, że chcesz rozwiązać Umowę po jej zakończeniu. Wtedy nie otrzymasz żadnej kary.lukas63 pisze:Jeżeli tak to co napisać w powodach rozwiązania umowy?
To akurat nie ma większego znaczenia.lukas63 pisze:bo chyba powinno być wypowiedzenie umowy a nie rozwiązanie umowy
Nie, nie jest. Jeżeli wysyłasz to do nas pocztą, wystarczy tylko Twój czytelny podpis.lukas63 pisze:Aaaa i na tym formularzu jest miejsce na date i czytelny podpis sprzedawcy i pieczątkę - chyba nie jest to potrzebne???
Jedno co mogę Ci obiecać, to to, że albo ja, albo nasz specjalista ponownie przeanalizuje sprawę (tudzież sprawy). Otrzymasz absolutnie wiarygodną i merytoryczną odpowiedź na wszystkie Twoje pytania. Sugeruję dlatego, abyś w PW zadał mi je "po kolei". Łatwiej wtedy będzie rozwiązać te kwestie.Malibu pisze:Play4you wyrażam głęboką nadzieję, że pomożesz mi w załatwieniu tego wszystkiego i że w końcu przestaną pracować osoby nie mające wiedzy i wprowadzające klientów w błąd.
Nie jest konieczne, aby wypowiedzenie Umowy było złożone tylko i wyłącznie na naszym druku. Może być złożone tradycyjnie, na zwykłej kartce papieru. Ważne jest tylko, aby zachować wszystkie wymagania określone w Regulaminie.pawelpp pisze:Raz trzeba iść do punktu po druczek, dwa trzeba iść na pocztę i wysłać.
Oczywiście, ale przyznaj, że ma to na celu tylko i wyłącznieplay4you2 pisze: Nie jest konieczne, aby wypowiedzenie Umowy było złożone tylko i wyłącznie na naszym druku. Może być złożone tradycyjnie, na zwykłej kartce papieru. Ważne jest tylko, aby zachować wszystkie wymagania określone w Regulaminie.