• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #413576  autor: Adami
 28 cze 2010, 20:18
Od kiedy Era wprowadziła za zamówienie doładowania 50zł za 1000 pkt era premia opłatę w wysokości 1,5zł poprzez i-boa? Nigdy nie było takich opłat a teraz niestety są, bonus też zdaje się zniknął a zawsze było 100 dodatkowych punktów. Kolejny operator, który maksymalnie obniża swoje koszty i jakie one są przez zamówienie przez internet? W jaki sposób bezpłatnie można doładować komuś konto w taktaku?
Ostatnio zmieniony 01 lip 2010, 15:26 przez Adami, łącznie zmieniany 1 raz.

#413602  autor: st.konsultant
 28 cze 2010, 22:06
Sprawdź dokładnie co się stało bo nic w tej kwestii nie uległo zmianie. Nic się nie płaci za zamówienie nagrody poprzez IBOA, nadal również jest bonus 100 pkt.

p.s

Może chodzi o połączenie z BOA? W nowych taryfach Rodzina, koszt połączenia to 1,50 zł.

#413613  autor: Adami
 28 cze 2010, 22:24
Mam coś takiego:
Koszyk era premia: nazwa nagrody 1,5zł przedłużenie ważności konta o 3 miesiące w nawiasie jest numer telefonu, który chcę doładować. Ilość to 1 szt wartość to 1000pkt i zakładka "Zamów".
Wyżej jest wskazówka o treści: wybierz interesujące Cię nagrody dodając je do koszyka-jeżeli zakończysz swój wybór pamiętaj, aby potwierdzić jego realizację klikając "Zamów"
Niestety ale nie chodzi tutaj o połączenie z BOA :cry:

#413621  autor: st.konsultant
 28 cze 2010, 23:46
Nie widząc tego, ciężko mi stwierdzić co to może oznaczać, ale nic się w tej kwestii nie zmieniło i nie powinno być żadnej opłaty. Wyjaśnij to z BOA albo napisz zapytania na [email protected].

#413639  autor: łazęga
 29 cze 2010, 08:19
Kolega się pewnie zasugerował taką opcją:

1. 50 zł z VAT, przedłużenie ważności konta o 3 miesiące

Nie oznacza to, że płacisz 1,50 zł. tylko , że to pierwsza pozycja, którą masz w koszyku.

#413652  autor: Adami
 29 cze 2010, 09:28
Kolega o wdzięcznym nicku ma rację. Aż wstyd się przyznać ale tak właśnie było, cóż chyba jestem w gorącej wodzie kąpany. Teraz tylko czekam na dodatkowe punkty era premia :wink: . Po negatywnych zmianach w ofercie przedłużeniowej (przynajmniej w moim profilu dzwonienia) ta informacja jest jak najbardziej pozytywna. Przepraszam za zamieszanie :oops: