pawelpp pisze:i P4Y uciekli
Spokojnie, czuwamy nadal
jakubvtt pisze:Play stwierdził że doładowanie zostało przyznane poprawnie, pomimo że miałem 3100 zamiast 4000MB
Wiesz, przeanalizowałem całą Twoją sprawę i przyznaję, że rzeczywiście doładowanie zostało zrealizowane prawidłowo. Kwota, jaką posłużyłeś się podczas doładowania dokładnie zasiliła odpowiednio ilość GB na Twoim koncie. Pamiętaj, że łączna suma GB wynika z tzw. konta podstawowego i Pakietu Złotówek (po odpowiednim przeliczeniu). Najpierw wykorzystujesz Pakiet Złotówek a później konto podstawowe. Łącznie wychodzi właśnie tyle, ile powinieneś dostać (precyzyjnie otrzymałeś 3,8 GB, zgodnie z Cennikiem Doładowań). Niemniej jednak, rekalamcja została przeterminowana, dlatego uznaliśmy Twoje racje, zgodnie z Prawem Telekomunikacyjnym. W innym przypadku reklamacja zostałaby odrzucona.
Pzdr.
Pijo pisze:Czy mieliście problem z Poczta Głosową ?
W zasadzie w obrębie poczty nie było nic robione. Jak posiadasz z nią kłopoty, zgłoś to w indywidualnym zgłosazeniu do rozpatrzenia.
pietro90 pisze:Jak to jest z przenoszeniem nr do Play Fresh? Trzeba placic za wydanie karty?
Kumpel ostatnio przenosil nr do Play Abonament i zaplacil przy tym 30 zl.
Jest to absolutnie niemożliwe. Przejście na kartę jest bezpłatne (po rozwiązaniu Umowy). Podpisanie nowego kontraktu, może wiązać się z opłatą aktywacyjną. Zresztą to niemożliwe, aby Twój kolega przeszzedł na Ofertę "Play Abonament", ponieważ nie mamy już jej u siebie chyba od roku jak nie dłużej

. No chyba że, chodziło Ci po prostu o "jakiś" abonamnet. Z opłatą może też wiązać się zaległa fv, którą może otrzymać po rozwiązaniu Umowy za Okres Rozliczeniowy miniony.
Chemicalifornia pisze:A ostatnio dzwonią z zastrzeżonego i ani nie mówią, że jestem nagrywany, ani nie pytają o hasło abonenckie. Nic.
W zasadzie jak masz rozwiązaną Umowę, mogą kontaktować się z Tobą konsultanci w celach czysto marketingowych, ale też powinni się przedstawiać i informować, w jakiej dokładnie sprawie dzwonią. Jeżeli Chcesz, napisz mi na pw info z Twoim numerem tel. i opisz krótko sprawę. Sprawdzę to, czy są to telefony od nas.
pawelpp pisze:Zaczynałem ten wątek setki razy
Wiesz, już wielokrotnie wyjaśnialiśmy Ci Twoje sprawy. Owszem, czasami dostawałeś nie do końca "mądre" odpowiedzi, ale te sprawy już też były wyjaśnione. Powiem Ci szczerze, że w tej chwili, to nawet już chyba ja nie wiem do końca, o co Ci chodzi? Jeżeli ciągle o to samo (kwestia sieci, zasięgu itp.) to odpowiedź już na ten temat uzyskałeś i nic innego nie usłyszysz. Jeżeli masz inne pytania, zadaj je na nowo, w oddzielnym wątku jako zgłoszenie.
Pzdr.
cubus33 pisze:kiedy najwcześniej można przedłużyć dwuletnią umowę ?
Na 3 miesiące wcześniej (nie posiadając żadnych zadłużeń).
mickelk pisze:Czy PLAY sobie jakies jaja robi
Wybacz, nastąpiła pomyłka. W imieniu firmy, mogę Cię tylko za to przeprosić i poprosić o ponowne zgłoszenie sprawy. Chcę Ci tylko jezszcze coś wyjaśnić. To, o co prosisz to jest cofnięcie zgody marketingowej(o ile taką wyraziłeś) na otrzymywanie wiadomości marketingowych. Niemniej jednak, nie będziesz otrzymywał tylko tych wiadomości wysyłanych od nas. Jeżeli choć raz pobierałes np. grę lub brałeś udział w jakimś konkursie, wysyłając SMS pod numer 7****, to istnieje duża szansa, że nadal będziesz otrzymywał jakieś propozycje dotyczące np. udziału w konkursie lub zakupie gier. Dzieje się tak dlatego, ponieważ jest to dostawca zewnętrzny i niestety nie mamy wpływu na to, jak on działa. Samo złożenie sprzeciwu u nas, nie skutkuje złozeniem sprzeciwu u tego dostawcy. Żeby tak się stało, musiałbyś oddzielnie wysłać do takiego dostawcy sprzeciw i wtedy zgodnie z prawem, powinien Cię wykreślić z listy. To tak w gwoli krótkich wyjaśnień, żebyś wiedział na jakiej zasadzie to działa.
dresiek pisze:Rozumiem, ale czy moze wejsc po 1 lipca jakas lepsza oferta??
Jak napisał p4y1, wszystko to, co jest na naszej stronie, obowiązuje w chwili obecnej. Jeżeli pytasz o inne oferty, przykro mi, ale jest to Tajemnica Telekomunikacyjna i na ten temat nic nowego się nie dowiesz. Wszelkie informacje udzielane na ten temat możesz potraktować jako spekulacje, nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów

Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.