Moze macie jakieś pomysły co mogę zrobić;> Podpisywałem w kwietniu umowę przedłużenia z Orange z telefonem. A od maja zaczęli do mnie dzwonić konsultanci w sprawie przedłuzenia. poinformowałem ich ze już umowę przedłużyłem, ale nadal do mnie dzwoniono. to zadzwoniłem do osoby z salonu u której tę umowę przedłużałem. Okazało się, że umowa została najprawdopodobniej zgubiona (umowę przedłużyłem 2 m-ce temu i nadal jej nie ma). Jeden z konsultantów z którym rozmawiałem na infolinii powiedział ze ta umowa z kwietnia została w systemie anulowana, gdyż nie dostali papierów, ale z adnotacją że dostałem telefon. Obecnie osoba z którą w salonie przedłużałem umowę zablokowała moje konto wprowadzając do systemu fikcyjną propozycję bez mojej wiedzy blokując mnie w ten sposób, tłumacząc się że wysłał reklamację do orange w tej sprawie, co ma dalej z tym robić. Jak myślicie co mam teraz zrobić?? żądać odblokowania czy jak??jakieś pomysły:)??bo niby skoro nie ma umowy to jak mogą twierdzić że dostałem telefon skoro nie ma na to papierka…??i w jaki sposób może mnie ten konsultant blokować…bez umowy chyba nie ma do tego podstawy…??
Ostatnio zmieniony 18 cze 2010, 12:07 przez Vartan, łącznie zmieniany 1 raz.