Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
wladziu, dlatego zanim przeniosłeś się do Play Fresh trzeba było dokładnie poszperać po FORUM.wladziu pisze:Czyli o ile dobrze zrozmialem, to jesli 29 czerwca przeniosisz sie to w dalszym ciagu do konca sierpnia moge rozmawiac, a nie do 29 wrzesnia? W takim przypadku z 3 miesiecy moze sie zrobic 2, jesli aktywuje się SIMa pod koniec danego miesiąca. Dobrze rozumuje?
Już to niestety zauważyłemA tak poważnie to ładny tam mają burdel, także niestety musisz się teraz uzbroić w cierpliwość.
Przepraszam że się wtrącę, ale dlaczego rozłącza? Też tak mam, kasę na koncie też i nic.ChrisPL pisze:bo z Play mnie rozłacza po 30 sekundach.
nie chce napisac, ze to standard, ale w znacznej wiekszosci przypadkow przenosin Plus->GA jest dokladnie jak napisalesSimplusowiec pisze:Dzwoniłem do BOKu Gadu Air i potwierdzili problem techniczny
To ile czasu będę czekał z głuchym telefonem? Nr 603xxxxxx był aktywny w simplusie od 11 lat;) - do dzisiaj.... Od dzisiaj jest głuchy. Dzwoniąc na niego słyszę: Wybrany numer jest nieprawidłowy.kerim36 pisze:nie chce napisac, ze to standard, ale w znacznej wiekszosci przypadkow przenosin Plus->GA jest dokladnie jak napisalesSimplusowiec pisze:Dzwoniłem do BOKu Gadu Air i potwierdzili problem techniczny