Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
wprowadzilem sie po pewnej grupie studentek na mieszkanie.Zostalo po niech łącze(kabel)do neta.Zamowilem neta z upc.Oto fragment rozmowy z konsultantem:
-nie bedzie problemu z podlaczeniem skoro na tym samym kablu korzystal ktos jescze wczoraj(wolalem sie upewnic)
-alez oczywiscie ze nie...
3 dni pozniej przyjezdza monter.
-...co Pan mowi na tym laczu jest aktywny klient?
-wydaje mi sie ze tak...
monter wykonal telefon po ktorym stwierdzil ze podpiecie 2 klientow pod jeden kabel nie jest mozliwe
Babka w biurze obslugi na ten temat powiedziala ze monter powinien zalozyc tak czy inaczej...
sprawa jest rozpatrywana a ja zglupialem i nie wiem czy nie zamawiac jakiegos innego neta...co radzicie?
Z moim mieszkaniem , które teraz wynajmuje bedzie podobnie. Umowe z Netia mam do konca lipca, a mieszkanie zostawiam z koncem czerwca. Ktos kto tu zamieszka , przez lipiec nie bedzie mogł korzystac z kabla bo będzie na nim moja umowa.
W moim przypadku równiez ktos, kto zamieszka bedzie musial zalozyc drugi kabel. Z tym ze u mnie jest ethernet wiec raczej bez problemów podciagna drugi kabel. Kablówki to juz raczej na taki posuniecie sie nie zgodzą.