• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 4 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

#3898  autor: Rysio
 19 kwie 2005, 21:40
Jeszcze jedno...nie mozna wysylac SMS-ów z Tlenu czy GG do SS....szkoda

#3973  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 09:43
Z tego co się orientuje są przecież darmowe bramki SMS do Sami Swoi. Trzeba tylko dobrze poszukać na googluszach :-D

Pozdrawiam.

#3988  autor: Rysio
 21 kwie 2005, 18:34
Tak zgadza sie ale to nie to co wysylanie z "tlena" :-).
Wczoraj sie nałaziłem żeby dostać karte do SS....pół miasta przeszedłem...to tak samo zaliczam do minusów.

#3993  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 18:40
Zawsze można uzupełnić przez Internet... :)

#4003  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 19:06
WitekT pisze:Zawsze można uzupełnić przez Internet... :)
Dokładnie - najlepsza opcja jaką ludzkość wymyśliła :-D
Dobrym rozwiązaniem dla kolegi będzie założenie sobie konta w Inteligo albo w Mbanku.

OT: Poruszając na chwilę wątek banków za pośrednictwem których można doładować swoją komóreczkę za pośrednictwem "Mtransfer" czy też "Płacę z Inteligo" ciekawi mnie pewna kwestia. Otóż np. na stronie http://komorki.gazeta.pl/komorki/0,62545.html możemy doładować sobie każdego pre-paida za pomocą np. Mtranferu. Co ciekawe podobnych odnosników nie ma na stronie Mbanku http://www.mbank.com.pl/mobile/ gdzie możemy doładować tylko i wyłącznie POPa, Simplusa i TAK TAKa.

Pozdrawiam.

#4008  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 19:15
Bo to nie działa w 2 strony. mBank ma swoją usługę doładowania prepaidów, a na innych stronach mTransfer to tylko sam sposób płatności ZA USUGĘ, którą w tym momencie jest doładowanie.

#4013  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 19:21
No chyba, że tak... jak widać w tej Polsce wszystko jest pokręcone. Zamiast ułatwić swoim klientom doładowanie konta i wrzucić to wszystko do przysłowiowego jednego gara to tak trzeba kluczyć i szukać, gdzię można doładować sobie konto za pomocą Mtransferu.

Z drugiej strony dobrze, że podobna usługa istnieje. Przynajmniej z domu nie muszę się ruszać jak deszczyk pada i w ciągu kilku chwil mam doładowane konto :-D

#4016  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 19:25
Piotr pisze:No chyba, że tak... jak widać w tej Polsce wszystko jest pokręcone. Zamiast ułatwić swoim klientom doładowanie konta i wrzucić to wszystko do przysłowiowego jednego gara to tak trzeba kluczyć i szukać, gdzię można doładować sobie konto za pomocą Mtransferu.
To nie do końca tak... mBank nie może prowadzić działalności będącej jasną konkurencją w stosunku do podmiotów, którym świadczy usługi. ;)

#4020  autor: Rysio
 21 kwie 2005, 19:29
Słyszałem od sprzedawcy ze karty simplus-a pasuja do SS Czy to prawda ???

#4021  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 19:29
WitekT pisze:To nie do końca tak... mBank nie może prowadzić działalności będącej jasną konkurencją w stosunku do podmiotów, którym świadczy usługi. ;)
Mi chodziło tylko o to, że by w sekcji Mobile na ich stronie (tj. Mbank) dać przynajmniej odnośnik do stron gdzie można doładować sobie konto za pośrednictwem Mtransferu jeżeli już nie da się wrzucić opcji doładowania konta SS czy Heyah tak samo jak Simplusa, POP czy też TAK TAKa.

Pozdrawiam.

#4022  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 19:30
Podejrzewam, że tych stron to by było dużo. :) Więc albo reklamować wszystkie, albo żadne... :)

#4034  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 19:40
Albo też iść na kompromis i reklamować te najlepsze bądź też znane szerszej liczbie odbiorców.

#4038  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 19:41
Wiesz, to jest bank... Oni się rządzą trochę innymi zasadami...

#4039  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 19:42
Rysio pisze:Słyszałem od sprzedawcy ze karty simplus-a pasuja do SS Czy to prawda ???
Nieprawda, co sam możesz sprawdzić. :)

#4040  autor: Piotr
 21 kwie 2005, 19:42
WitekT pisze:Wiesz, to jest bank... Oni się rządzą trochę innymi zasadami...
Mbank w szczególności :-D

#4064  autor: xlord
 21 kwie 2005, 21:34
Prawda jest taka, ze pre paidy sa tylko polsrodkami i taka jest wlasnie przewaga abo nad pre. Mozesz gadac bez limitu, a jesli chcesz to masz mozliwosc sprawdzania stanu konta i samoograniczenia.
Jesli chodzi o e-banki to ja na razie sie wstrzymuje. Przklad tego co sie dzieje w US w bankach internetowych troche mnie niepokoi :?

Pozdrawiam

#4075  autor: WitekT
 21 kwie 2005, 22:13
Polskie banki internetowe są bezpieczniejsze niż marmurowe. Przykład? Przelewy firmowe - jest skrzynka w oddziale i wrzuca się wypełniony druczek. Tak jest, albo niedawno jeszcze było w BZ WBK...

#4076  autor: Rysio
 22 kwie 2005, 06:09
Tu jest chyba temat SS komórek a nie banków... :-) :-) :twisted:

#4077  autor: Piotr
 22 kwie 2005, 08:57
xlord pisze:Jesli chodzi o e-banki to ja na razie sie wstrzymuje. Przklad tego co sie dzieje w US w bankach internetowych troche mnie niepokoi :?
Xlord proszę o przykłady :D

#4078  autor: Piotr
 22 kwie 2005, 08:59
WitekT pisze:Polskie banki internetowe są bezpieczniejsze niż marmurowe.
Jakiś czas temu był przeprowadzany test banków internetowych oraz tego jakie zabezpieczenia oferują swoim klientom np. na tle banków marmurkowych. Banki marmurkowe nawet te co oferowały o wiele lepsze zabezepieczenia niż hasła jednorazowe tj. TOKEN przegrywały gdyż ich systemy miały tzw. dziury co umożliwiało dokonywanie transkacji osobomn postronnym w razie ewentualnego włamu na konto danego użytkownika. Długo by o tym gadać ale to nie czas i miejsce :D
  • Strona 4 z 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4