play4you2 pisze:Jest to nieprawda. Nasza szybkość jest stała w danej okolicy bez względu na to, jaką mamy porę roku.
Miałem na myśli to, ze Play idzie do przodu tak jak z obniżką ceny za połączenia. Czyli zamiast 1 Mb/s do np. 2Mb/s. I nie uzależnione od ilości node-b ale od tego, że Play podniesie poprzeczkę. Swoją drogą to już czas najwyższy aby prędkości zwiększyć, a nie ceny za internet.
play4you2 pisze:gdzie działa Play Online i pora roku jak i inne czynniki nie ma z tym nic wspólnego
Z tym się nie zgodzę, gdyż wystarczy tylko aby deszcz popadał lub pogoda się zepsuła to prędkość spada (dlatego przydałaby się większa prędkość). Zrozumiałe to jest gdyż internet mobilny działa na bazie "radia". Więc warunki pogodowe mają duży wpływ.
Dzięki za informacje dotyczące tych kodów. Więc "Mój Play" pozostaje.
@ bleckwarrior - czy Ty też jesteś z Play tak jak Play4You2 bo wypowiadasz się całkiem kumato? Czytam posty na tej stronie od kilku dni więc nie bardzo rozróżniam kto ma tutaj wiedzę a kto nie..

Kody ds. finansów.
@ Andrzej24 - ja korzystam z zasięgu Play 3G i nie narzekam w ogóle jeśli chodzi o jakość połączeń. Potwierdzam jednak fakt, że na wszystkich numerach (niezależnie od miejsca) jak nie było Play 3G to był problem z zalogowaniem się do Plusa, pomimo faktu, ze telefony wykrywały. Jak wybierało się Plusa to telefon logował się za n-tym razem...
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2010-05-28, 17:20 ]
bleckwarrior pisze:jeśli nie bedziesz miał aktywnej do rana - to ja bym podskoczył sprawdzić to do punktu...
Z salonami zauważyłem, że różnie to bywa. Gdyby nie znajomi w salonie Play (mając porównanie z innymi salonami Play) to męczyłbym się z umowami.
Tak więc zależy na jaki salon / pracownika salonu się trafi.
Wysoko oceniam pracowników w salonach Plusa (kultura) a najniżej Orange.
Pozdrawiam.