Claudec pisze:Czy świeżo uruchomione przekaźniki maja jakiś okres w którym działają na 50% mocy?
Nie powinno tak być, no chyba że nadal są jeszcze konfigurowane. Jak wspomniałeś, jest to "świeżo" postawiony nadajnik, więc mogą jeszcze trwać prace, mające na celu ustawić jego najlepszą pozycję w danej lokalizacji.
uwazny pisze:Co jeśli Play nie wywiązuje się z terminu 48 godzin
W tej sytuacji jest to błąd i zapewne należałaby się jakaś rekompensata. Jednak zanim błąd zostanie potwierdzony, cała sprawa musi zostać dokładnie wyjasniona. Raczej terminy są dotrzymywane. Bład powstaje w momemncie, gdy któraś ze stron nie wywiąże się z postanowień Regulaminu, ale to tylko moje swobodne wyjasnienia. Jeżeli uważasz, że przekroczyliśmy termin, zgłoś to nam do BOK.
Play pisze:Kiedy będę mógł korzystać z tego BTS?
Jak napisał Blackewarrior, nie mogę wypowiadać się na ten temat.
Patryk83żółwik pisze:PYTANIE DO PlayForYou
blackewarrior dokładnie wyjaśnił Ci tą sprawę. Blackewarrior, dziękuję za wyjaśnienia

.
Ruben pisze:tracę zniżki 50% ze starej umowy ale otrzymuję 50% upustu w ramach nowej umowy,
Jest dokładnie tak, jak napisał Blackewarrior. Potwierdzam, że upusty i zniżki przepadają (w chwili migracji w trakcie trwania Umowy).
Pzdr.
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.