• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #405707  autor: Slawskip
 20 maja 2010, 12:46
witam!

Mam pytanie odnośnie umów w Erze, tzn. Kończy mi się Aneks do umowy (28 maja), umowę mam ważną do 23 sierpnia. Ponieważ chcę zrezygnować z usług sieci era i przenieść ten numer do Play na kartę, co muszę zrobić?

Zakładając że wypełniłem warunki aneksu (24 faktury opłacone), czy mogę wtedy przenieść swój numer do Tak Taka ( i nie płacić abonamentu do końca trwania umowy, tylko utrzymać kartę sim aktywną do tego czasu czyli 23 sierpnia)? i wtedy przenieść numer do Play Fresh?

Zależy mi na tym numerze (mam drugi prawie identyczny w Play).
 #405712  autor: st.konsultant
 20 maja 2010, 12:59
Slawskip pisze:witam!

Mam pytanie odnośnie umów w Erze, tzn. Kończy mi się Aneks do umowy (28 maja), umowę mam ważną do 23 sierpnia. Ponieważ chcę zrezygnować z usług sieci era i przenieść ten numer do Play na kartę, co muszę zrobić?

Zakładając że wypełniłem warunki aneksu (24 faktury opłacone), czy mogę wtedy przenieść swój numer do Tak Taka ( i nie płacić abonamentu do końca trwania umowy, tylko utrzymać kartę sim aktywną do tego czasu czyli 23 sierpnia)? i wtedy przenieść numer do Play Fresh?

Zależy mi na tym numerze (mam drugi prawie identyczny w Play).

Abonament musisz płacić do końca umowy czyli do 23 sierpnia. Jeżeli wcześniej przeniesiesz numer do TT albo od razu do Playa będziesz miał naliczoną karę umowną.