• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#40539  autor: blom
 04 sty 2006, 13:08
po co to komu? juz all maja prawie stale lacza a ten kto nie ma na storny "ciemne" nie idzie jak jest normalny bo go rachunek zabije...

a nawet na stalym jak by sie wprosil to go latwo wyprosic Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy CCleaner Avast i kilka innych darmowych....

re

#40541  autor: Saracen
 04 sty 2006, 13:17
blom pisze:po co to komu? juz all maja prawie stale lacza a ten kto nie ma na storny "ciemne" nie idzie jak jest normalny bo go rachunek zabije...

a nawet na stalym jak by sie wprosil to go latwo wyprosic Ad-Aware SE Personal Spybot - Search & Destroy CCleaner Avast i kilka innych darmowych....
zgadza się

niestety nie wszyscy maja stałe łacze-korzystają z dial-up..jak narazie

[email protected]
Obrazek

#40546  autor: PiotrG-dz
 04 sty 2006, 13:52
Nawet jak ktos ma stałe łacze to zainstalowany dialer bedzie mu spowalniał łaczenie sie z netem.A inną kwestią jest to ze wejście na wszystkie rózowe strony oznacza zainstalowanie się TROJANA a nie wszytkie programy mogą go usunać.Najlepszy jest Kaspersky miałem go na próbę i usunął mi 5 trojanów czego o NOD32 nie mogę powiedzieć, owszem wykrywał ale usunąc sie diabelstwa nie dało. :?

#40724  autor: blom
 04 sty 2006, 19:05
tepsaslave pisze:Nawet jak ktos ma stałe łacze to zainstalowany dialer bedzie mu spowalniał łaczenie sie z netem.A inną kwestią jest to ze wejście na wszystkie rózowe strony oznacza zainstalowanie się TROJANA a nie wszytkie programy mogą go usunać.Najlepszy jest Kaspersky miałem go na próbę i usunął mi 5 trojanów czego o NOD32 nie mogę powiedzieć, owszem wykrywał ale usunąc sie diabelstwa nie dało. :?
milo wiedziec jakie sa Twoje ulubione strony :P

i co z tego ze bedzie laczyc z netem jak mam stalke a ne modem i nic nie polaczy... a ja od razy wiem ze mam cos w kompie...

ZAMKNAC TEMAT