• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #405358  autor: mnkowalski
 18 maja 2010, 17:01
Witam . Czy warto zainteresować się ofertą iplusa z laptopem , abo 110 zł zasięg ok wiec to plus przy ofercie i laptop z oferty jest za 199 zł umowa na 2 lata, oferta ze strony plus-a poprostu - ogólnie warto czy nie ???
pozdro for All

#405402  autor: kerim36
 18 maja 2010, 19:28
policz ile cie wyniesie osobno zakup tego samego sprzetu + umowa i bedziesz wiedzial czy warto czy nie

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#405409  autor: mnkowalski
 18 maja 2010, 19:48
Taki abo wybrałem bo pasuje mi poprostu, chodzi o transfer. Dużo poróżuje i stałe łącze odpada, więc laptop jest niby gratis w moim przypadku :smt005
Na poważnie mi raczej pasuje, plus ma dobry zasięg zwłaszcza tam gdzie przebywam często, minus umowa na 2 lata niestety ale coś za coś

#405427  autor: Vieslav
 18 maja 2010, 21:13
To nie jest laptop tylko netbook, a to dwa różne urządzenia. Kosztuje on 800-1100zł, więc jeśli i tak rozważasz podpisanie umowy na ten właśnie abonament to rzeczywiście będzie on prawie gratis.