• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #404406  autor: kysiek86
 12 maja 2010, 21:32
Witam

Za około 70 dni kończy mi się umowa na neostradę 1Mb. Od paru dni bombardują mnie telefonami z TP czy jestem chętny do przedłużenia umowy. Jestem skłonny ewentualnie przedłużyć z nimi umowę na 2MB ale mam parę pytań:

a) Czy można liczyć na jakieś poważniejsze zniżki cen niż te które widnieją w promocjach internetowych??

b) Czy istnieją inne prezenty przy podpisywaniu umowy niż te widoczne na stronie TP??

c) Czy najlepiej wstrzymać się z decyzjami i poczekać aż się "lekko rozmiękczą" i zaproponują jakąś lepszą ofertę??

d) Z tego co słyszałem dział utrzymaniowy może więcej niż normalni śmietelnicy z lini TP czy to prawda??

Pozdrawiam serdecznie

#404410  autor: trus1991
 12 maja 2010, 21:43
Więc tak

a) na obnizenie ceny niestety nie możesz liczyć

b) ja, gdy zwiększłaem prędkość z 1Mb/s na 2Mb/s (12m) miałem do wyboru: GPS, Office 2007, BLU-RAY, Monitor LG 19', Pendrive, Kamerka, Aparat i takie tam inne

c) Dzwonisz, mówisz że zastanawiasz sie nad rezygnacją, przełączają Cię do działu utrzymania, mówisz że jest drogo i nie ma ciekawych gadgetów to ona proponuje Tobie wyżej wymienione gadgety.

Pozdrawiam
trus1991

Nokia 3310 -----> Siemens MC60----> Motorola L7 -----> SE K550i -----> SE C902 ------> HTC Desire Z