Kończy mi się umowa z Orange i nie wiem co dalej robić. Orange nie proponuje mi nic ciekawego. Jak z nimi negocjować? Zagroziłem, że jeśli nie zaproponują mi lepszych warunków - odchodzę do konkurencji. Orange namolnie chce mi wcisnąć Samsunga Monte - niby wszystko mający świetny telefon. No i nie do końca ma wszystko - brak systemu! Jak będzie sprawować się wi-fi i nawigacja? Brak systemu = z brakiem możliwośćie zainstalowania germina czy automapy?
Co możecie mi poradzić? Możesz rzeczywiste zmienić operatora? (Jeśli tak to na jakiego?) Jestem zupełnym laikiem w kwestii telefonów. Interesuje mnie abonament w okolicach 30 zł i telefon koniecznie z wi-fi i nawigacją. Bardzo dużo korzystam z tych funki. Obecnie mam Nokie e51 ale tutaj mały wyświetlacz zaczął mi przeszkadzać.
Bardzo proszę was o pomoc.
Co możecie mi poradzić? Możesz rzeczywiste zmienić operatora? (Jeśli tak to na jakiego?) Jestem zupełnym laikiem w kwestii telefonów. Interesuje mnie abonament w okolicach 30 zł i telefon koniecznie z wi-fi i nawigacją. Bardzo dużo korzystam z tych funki. Obecnie mam Nokie e51 ale tutaj mały wyświetlacz zaczął mi przeszkadzać.
Bardzo proszę was o pomoc.