• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.

#403074  autor: kowcio
 06 maja 2010, 22:10
JA ten telefon kupiłem dla babci. Pierwszego dnia takie coś własnie jej się stało. W ogóle nie było słychać dźwięków SMS. Przestawiłem jej, teraz już używa go 2 miesiące, nawet bite i jest ok.

Nie wiem dlaczego tak się zrobiło. Jakiś błąd musi być. Ale u niej tylko raz było takie coś...

#403079  autor: george
 06 maja 2010, 22:21
..
...
...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2010, 19:53 przez george, łącznie zmieniany 1 raz.

pozdr

#403080  autor: kowcio
 06 maja 2010, 22:22
Zmiana motywu ani żadnych innych ustawień nie może miec wpływu na sygnał w Samsungu, to nie Nokia.

Ja proponuję, aby na razie zostawić to tak jak jest i jak pojawi się problem, to wtedy można oddać telefon na wgranie nowego oprogramowania, bo to jedyna opcja w takim przypadku...

Ja myślę, ze już będzie OK

#436451  autor: Kroksik
 19 paź 2010, 18:44
Ja mam ten telefon, mi akurat nie dzieje się nic złego, albo zrób tak jak kolega wyżej pisał albo nie wiem bo ja np. mam ustawienia transmisji danych z bluetooth, i są 2 opcje pierwsza z nich to : pliki bluetooth mają się zapisywać na pamięci telefonu, a na drugim jest na karcie pamięci, więc gdy pierwszy raz mialem ten telefon oglądałem ustawienia i napotkałem się na to, gdy zmieniłem na ustawienia karty pamięci było ok do momentu kiedy wyciagłem karte, a potem znowu włożyłem wtedy ustawienia znowu były te same jakie na począku więc mysle ze to moze byc taki sam układ. Chociaż nie wiem ;)
Pozdo ;)

Sieć: Orange

#436454  autor: george
 19 paź 2010, 19:16
telefonu juz nie uzywam w sensie tego modelu (jakos szybko mi sie znudzil;-)) natomiast jesli chodzi o moj wczesniejszy problem z resetujacymi sie ustawieniami to pomogla aktualizacja oprogramowania w serwisie.

pozdr